Vippi

Vippi on monille tuttu sana, mutta käytännössä se voi tuottaa hieman hankaluuksia. Vippi nimittäin tarkoittaa montaa asiaa, vaikka onkin vain yksittäinen ja lyhyt sana.

Mikäs se vippi on?

Puhekielessä puhutaan vipeistä, eli lainoista ja lainaamisesta, eli vippaamisesta. Molemmat sanat ovat levinneet myös pikalaina-alalle, jossa seurataan tarkasti puhekielen mukana niin markkinoinnissa kuin viestinnässä.

Vielä muutama vuosi sitten vipillä tarkoitettiin useimmiten muutaman sadan euron suuruista lainaa, joka otetaan lyhytaikaiseen ja nopeaan rahantarpeeseen, mutta nykyään vippi voi olla useamman tonnin suuruinen. Mutkaton hakuprosessi, vakuudettomuus ja nopeasti tilillä näkyvä lainasumma ovat vipin vahvuuksiksi luettavia ominaisuuksia.

NordCreditiltä 300-600 euron vippi

Voit sivuiltamme hakea 300-600 euron suuruisen vipin eikä lainahakemuksen täyttäminen kestä kuin muutaman minuutin. Koko prosessi tapahtuu alusta loppuun netissä eli sinun ei tarvitse poistua edes kotoasi. Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden, näytöllisen älylaitteen ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Painamalla alla olevaa nappia, siirryt Lainaston lainanhakuprosessiin. Lainasto ja NordCredit ovat molemmat GF Money Oy:n rahoitustuotteita ja molempien kautta voi hakea samaa Pikavippi 300-600€ -lainatuotetta.

HAE VIPPI

Vipin tarkoitukset

Vippi voi viitata lyhenteeseen VIP, joka puolestaan tulee englanninkielisistä sanoista Very Important Person. Vippi ei kuitenkaan viittaa aina henkilöön, kuten lyhenteen taustasanoista voisi päätellä. Vippeinä puhutaan myös asioista, kuten passeista, lipuista ja alueista. Vippejä siis on moneen lähtöön

Yksi suosituimmista vippi-sanan käytännön sovellutuksista on kuitenkin pikalaina, eli pikavippi. Vippi-sana on monilta osin korvannut alkuperäisen pikavippi-sanan käytön. Nykyään lainoista puhuttaessa puhutaan vain vipeistä.

Tilille täytettä

Suomessa toimii monia vippejä tarjoavia yrityksiä. Itse asiassa yrityksiä on niin paljon, ettei kuluttaja voi tietää, mistä kannattaisi hakea vippiä, kun tarve yllättää. Vippialalle ilmaantui aiemmin paljon uusia yrittäjiä, kun lainojen myöntäminen eikä yritysten perustaminen ollut valvottua toimintaa.

Nykyään toiminta on hyvin valvottua ja alalla on tiukat pelisäännöt. Hämärät toimijat on saatu karsittua joukosta.

Siitäkin huolimatta kannattaa tietää, mistä vippi kannattaa hakea. NordCredit vippi on hyvä valinta, kun haluat edullisen ja luotettavan vipin.