Vippi 200 euroa on nopea rahoitusratkaisu

17.01.2017

Avainsanat:

HUOM. NordCredit lainoja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kauas lähteä etsimään uutta lainaa, sillä Lainasto tarjoaa asiakkailleen edullista lainaa kohtuullisilla takaisinmaksuerillä. Valittavissa on niin perinteistä kertalaina tyyppistä lainaa kuin jatkuvaan tarpeeseen soveltuvaa lainaa. GF Money Consumer Finance Oy on luotettava luotontarjoaja, jonka tuotemerkkeihin kuuluvat NordCredit ja Lainasto.

Elämä voi joskus yllättää taloudellisen katastrofin muodossa, ja silloin kannattaa suosiolla hakea avuksi vippi. Pienituloiselle taloudellinen notkahdus on jo 200 euron yllätyslasku, mutta toki kyse voi olla suuremmastakin summasta. Moneen rahantarpeeseen löytyy ratkaisu nopeasti. Se on asiakkaan etu, sillä taloudellinen tilanne on mukava saada vakaaksi mahdollisimman pian. Stressaava tilanne kuluttaa ja vaikuttaa jopa yöuniin.

NordCreditillä on kaksi lainatuotetta: Kuluton ja Joustoluotto. Ne tuovat lainanhakijalle täysin erilaiset lainavaihtoehdot, mutta venyvät silti yllättävän monenlaiseen lainantarpeeseen. Erityisesti joustoluotto on lainatuotteena monipuolinen rahoitusratkaisu.

Tutustu lainatuotteisiin ja vertaile niiden ominaisuuksia. Löydät varmasti itsellesi sopivan rahoitusratkaisun. Lainaprosessi vie aikaa kokonaisuudessaan puolisen tuntia, joten rahat todella saa nopeasti tilille.

Vippi 200 on kuluton laina arjen menoihin

NordCredit myöntää kulutonta lainaa. NordCredit Kuluton on koroton vippi, joka on lainanhakijalle käytännössä ilmainen. Kuluton vippi on 100–300 euron kertalaina. Se myönnetään 14 vuorokauden laina- ja maksuajalla. Tämä tarkoittaa sitä, että vippi maksetaan takaisin kahden viikon kuluessa.

NordCredit Kuluton on todellakin ilmainen laina! Toki se pitää muiden lainojen tavoin maksaa takaisin, mutta ilman korkoja. Lainatessasi esimerkiksi 200 euroa maksat kahden viikon kuluessa 200 euroa takaisin. Ylimääräisiä kuluja ei lainalle kerry.

Laina-ajan ylittyessä vippi muuttuu sopimusehtojen mukaisesti korolliseksi lainaksi. Vippi maksetaan takaisin vuoden kuluessa kuudessa kuukausi erässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa. Pienet kuukausierät on suunniteltu niin, että pystyt arvioimaan talouttasi ennakkoon, jolloin lyhennykset eivät kuormita kukkaroasi liikaa.

Esimerkkinä käytetty 200 euron vippi vuoden maksuajalla kasvaa korkoa laina-ajalla 75 euroa. Kuluineen maksat siis takaisin yhteensä 275 euroa alkuperäisen 200 euron sijaan. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, pystytkö todella maksamaan kuluttoman lainan takaisin kahden viikon kuluessa.

Lainalle voi jo hakuvaiheessa valita myös 12 kuukauden korollisen maksuajan, mikäli tietää sen sopivan omaan taloudelliseen tilanteeseensa paremmin. Kuukausittaiset lyhennykset voivat joskus sopia kukkarolle paremmin, vaikka niiden myötä lainalle kertyisikin kuluja.

Kahden viikon laina-ajalla haettu laina sopii erityisesti arjen avuksi hieman ennen palkkapäivää. Näin lainan saa varmasti maksettua takaisin kahden viikon kuluessa eikä lisäkuluja kerry.

HAE VIPPI

Vippi 200 euroa joustavasti luottotililtä

NordCredit Joustoluotto on jatkuva laina. Se on 100–3000 euron joustava luottotili, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Joustoluotolta voit tehdä nostoja tilanteen mukaan. Saat käyttöösi oman 2000-3000 euron luottorajan. Voit nostaa tililtä 200 euron pikavipin tai siirtää tilillesi suuremman summan, kuten 2500 euroa. Joustoluotto joustaa myönnetyn luoton puitteissa täysin tarpeidesi mukaan.

Joustoluotto joustaa myös takaisinmaksussa. Lainaa voi lyhentää sopivissa kuukausierissä, mutta sen voi maksaa myös kerralla pois. Näin sinulla on taas koko luotto käytössäsi. Luottotili siis elää nostojen ja lyhennysten mukaan: mitä enemmän maksat lainaa takaisin, sitä suurempi luotto sinulla on käytettävissäsi.

Joustoluoton voi avata myös hätävaraksi, sillä ainoastaan nostettu luotto aiheuttaa kuluja. Näin sinulla on valmiin taloudellinen tuki, kun talous notkahtaa – ja niin käy aivan varmasti!

HAE JOUSTOLUOTTO

Kuinka hakea 200 euron vippi?

NordCreditin lainatuotteiden hakeminen onnistuu turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemus on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena, jotta sen täyttäminen olisi vaivatonta ja nopeaa. Hakemuksen täyttääkin muutamassa minuutissa.

  1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten hakemukseen henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitten myös myöhemmin. (Ei NordCredit Kulutonta 100–300 euroa hakiessa!)
  3. Odota lainapäätöstä. Saate alustavan lainapäätöksen heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksia käsitellään aina lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

TÄYTÄ HAKEMUS