Kiinnostaako 100 euron vippi?

03.01.2017

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Saatavilla on kuitenkin edullinen ja moneen tarpeeseen soveltuva 300-600 € pikavippi.

Kaipaatko vippiä, pikalainaa tai luottoa? Olet löytänyt tiesi juurikin oikeaan paikkaan! NordCredit myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille. Oli kyseessä 100 euron vippi tai 2000 euron luottotili, löydät molemmat NordCreditin palveluista.

Täysi-ikäisyyden lisäksi lainanhakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä. Lisäksi lainanhakijan luottotiedot tulee olla kunnossa eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Näillä perusperiaatteilla pääsee lainanhaussa jo pitkälle, mutta tärkeä osa lainanhakuprosessia on myös tulojen säännöllisyys. Lainantarjoajan on oltava tietoinen, että pystyt maksamaan lainan myös takaisin. Valitettavasti työttömyyskorvaus tai opintotuki eivät riitä vakuuttamaan lainantarjoajaa, vaan lainanhakijan odotetaan nauttivan säännöllistä kuukausipalkkaa tai todistavansa varallisuutensa muilla keinoin.

NordCredit Kuluton on ilmainen 100 euron vippi

NordCredit Kuluton on 100-300 euron vippi. Se ei laina-ajallaan kasva korkoa tai kerää muistakaan kuluja, joten käytännössä vippi on ilmainen. Lainatessasi 100 euroa maksat 100 euroa takaisin – ei kuluja tai korkoa!

Kuluton vippi myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Vippi tulee siis maksaa takaisin kahden viikon kuluessa. Vippi maksetaan takaisin kertasuorituksena. Sopimusehtojen mukaista laina-aikaa noudatettaessa vippi todella on kuluton ja koroton. Lainaehtoihin tulee kuitenkin muutos, mikäli sovittu laina-aika ylittyy.

Sopimusehtojen mukaisen laina-ajan ylittyessä vippi ei ole enää kuluton. Se muuttuu perinteiseksi pikavipiksi ja laina-aika pitenee vuoden mittaiseksi. Tällöin vippi maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa.

Esimerkiksi 100 euron vipissä maksusuunnitelma on seuraavanlainen:

  1. erä 10,00 euroa
  2. erä 10,00 euroa
  3. erä 10,00 euroa
  4. erä 10,00 euroa
  5. erä 10,00 euroa
  6. erä 87,50 euroa

Takaisinmaksun viimeinen erä on siis aiempia suurempi. Sen mukana maksetaan myös kertynyt korko eli 37,50 euroa. Mainittu 100 euron vippi kustantaa siis kokonaisuudessaa 137,50 euroa.

Kuluton vippi toimii parhaiten, kun se hakee hieman ennen palkkapäivää. Näin vippi tulee todella maksetuksi takaisin ennen kahden viikon laina-ajan päättymistä.

HAE KULUTON VIPPI

”Kuluton” kamppanja on päättynyt

NordCredit Joustoluotolla 100 euron vippi joustavasti

NordCredit Joustoluotto on 100-3000 euron joustava vakuudeton laina. Se on luottotili, jota lainanhakija voi hyödyntää aina oman tarpeensa mukaan. Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan. Luotolta voit tehdä nostoja aina halutessasi. Nostoille ei ole määritelty erikseen rajoituksia, vaan tarvittaessa nosto voi olla 100 euron vippi tai jopa 1500 euron laina.

Joustoluotto joustaa siis aivan kokonaan lainanhakijan tarpeiden mukaan. Se on ketterä laina, joka toimii kuin luottokortti – ainoastaan netissä! Tällöin lainaa tulee käytettyä kenties harkitummin kuin luottokorttia, jota on helppo vinguttaa kassalla pankkikortin sijaan. Nostoja voi kuitenkin tehdä helposti netissä tai tekstiviestillä.

NordCredit Joustoluotto on joustava vippi myös takaisinmaksun kanssa. Luottoa voi lyhentää sopivankokoisissa kuukausierissä, jolloin talous ei turhaan horju. Lainaa onkin helpompi maksaa hiljalleen takaisin. Toki lainan voi maksaa takaisin myös kertamaksuna, mikäli oma budjetti siihen venyy. Näin saat luottotilin käyttöön taas kokonaisuudessaan.

Kuinka hakea 100 euron vippi?

NordCreditin lainatuotteet Joustoluotto ja Kuluton ovat haettavissa netistä löytyvällä lainahakemuksella. Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lainapäätöksenkin saa lainapalvelujen aukioloaikana jo 15 minuutissa! Se on nopea vippi!

  1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot.
  2. Vahvista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Liitteen voi toimittaa myös myöhemmin. Lisätietoja UKK-osiossa.
  3. Odota lainapäätöstä. Alustavan luottopäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta lopullinen päätös lainasta lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen saatuasi. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä punnita lainan todellinen tarve. Vippi voi vaikuttaa esimerkiksi toimeentulotuen saamiseen ja toisaalta sotkea talouden kokonaan, mikäli todellisuudessa maksukykyä ei löydykään. Vippi on aina maksettava takaisin.

Vippi on myöskin väärä valinta, mikäli sen aikoo käyttää päihteisiin, juhlimiseen tai uhkapelaamiseen. Tällainen käytös ei lopulta tee ketään onnelliseksi, vaan päinvastoin aiheuttaa hankaluuksia elämään.