Pikavippien sääntely on nykyisin tarkkaa

Pikavipit kantavat edelleen niskassaan monien vuosien takaista taakkaa. Aiemmin pikavipit eivät olleet millään tavalla säädeltyjä ja kuka tahansa pystyi perustamaan pikavippiyrityksen.

Tämä näkyi nopeasti myös siinä, että alalle ilmaantui toimijoita, jotka olivat pelkästään asiakkaan rahojen perässä. Korkeita korkoja, monimutkaisia ja lainvastaisia ehtoja sekä hämäriä perintätapoja. Pikavippialalla näkyi tuolloin ikäviä piirteitä.

Onneksi nykyisin kaikki on paremmin.

Aluehallintovirasto valvoo pikavippien myöntämistä

Valtiovalta puuttui pikavippialan toimintaan ja laittoi pikavipit tarkan sääntelyn alle. Jatkossa jokaisen pikavippejä tarjoavan yrityksen oli rekisteröidyttävä luotonantajaksi aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Pikavippeihin tuli myös paljon muita muutoksia, mutta yksi tärkeimmistä muutoksista oli pikavipeistä perittävälle korolle asetettu maksimimäärä. Myös korkotietojen ilmoittamisen valvontaa tehostettiin.

Nykyisin toiminta on tarkkaan säädeltyä ja valvottua. Aluehallintovirasto valvoo jatkuvasti pikavippien tietojen ilmoittamista ja oikeellisuutta.

Rekisteröity luotonantaja

NordCreditin taustayritys, Lainasto Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Tämä tarkoittaa, että NordCredit on luotettava luotonantaja, jonka kanssa asioidessa voi luottaa reiluun peliin.

NordCreditin Joustoluotto on hieman parempi kuin pikavippi, mutta siitä huolimatta sen korkotiedot ja muut kulut ilmoitetaan avoimesti. Lainaehdot ovat aina selkeästi esillä, jotta lainan myöntäminen sujuu turvallisesti.

Voit siis aina olla varma siitä, että NordCreditillä kaikki sujuu selkeästi.

Alhainen kuukausikorko ja selvät ehdot ilahduttavat

NordCreditin Joustoluotossa ei tarvitse pelätä menneisyyden pikavipeistä tuttuja, valtavia korkoja. NordCreditin joustoluotossa korot, reaalikorko ja nimelliskorko ilmoitetaan aina selkeästi. Kuten myös kaikki lainakulut.

Näiden lisäksi ilmoitamme tietenkin myös kuukausikoron. NordCreditin Joustoluotossa kuukausikorko on ainoastaan 5 %, joten se on hurjan edullinen.

Enää ei siis todellakaan tarvitse pelätä pikavippien huonoa mainetta – onhan Joustoluotto muutenkin paljon parempi kuin pikavippi.

Lainan hakeminen sujuu vaivattomasti

Pikavipit ovat aina olleet tunnettuja helposta hakuprosessista. NordCreditissä helppous on kuitenkin viety uudelle tasolle. Nykyaikainen verkkosivusto toimii helposti kaikilla laitteilla ja lainanhaku sujuu kätevästi mistä vain.

Jokaisen luotettavan ja rekisteröidyn luotonantajan on nykyään varmistettava asiakkaan lainanmaksukyky. Myös NordCredit kunnioittaa tätä lakia. Siksi pyydämme jokaista asiakastamme toimittamaan vahvistuksen tulotiedoistaan.

Voi siis todeta, että joustoluotto on pikavippien uusi, vastuullinen tulevaisuus.