NordCredit pikavippi 100–600 € helposti netistä

Edullinen ja reilu pikavippi — läpinäkyvä hinnoittelu

Luottosumma:

500 €

100€3000€

Luottoerittely:

Luottosumma: 500,00 €
Maksuaika: 4 kk
Kulut: 49,81 €
Yhteensä: 549,81 €

* Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavippi on helppo ja nopea rahoitustuote

Täytä lyhyt hakemus ja hae lainaa jo tänään

Suosittu ja turvallinen

GF Money Oy on 100 % suomalainen luotonantaja, joka on myöntänyt lukemattomia pikavippejä jo vuodesta 2011 lähtien.

Kohtuulliset kuukausierät

Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu luottoehtojen mukaisesti neljässä kohtuullisessa erässä neljän kuukauden aikana.

Asiakaspalvelu auttaa

Tarvitsetko apua hakemuksen täyttämisessä? Voit ottaa yhteyttä vuoden jokaisena päivänä chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta.

Tietoa pikavipistä

Pikavippi ja siitä usein kysytyt kysymykset

Kuka on luotonmyöntäjä?

NordCredit Pikavipin myöntää GF Money Oy. Muita lainatuotteita voit tarkistaa myös Lainaston verkkosivuilta. Lainasto ja NordCredit ovat molemmat GF Money Oy:n tuotemerkkejä.


Miten pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on helppoa. Klikkaa Hae lainaa, tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täytä lyhyt lainahakemus.


Kuinka kauan pikavipin käsittely kestää?

Pikavipin normaalikäsittelyaika on 3-5 pankkipäivää.


Miten pikavippi maksetaan takaisin?

Luotto maksetaan takaisin luottosopimuksen mukaisissa maksuerissä. Pikavipissä maksueriä eli lyhennyseriä on lainasummasta riippumatta aina neljä. Luotonsaajan on maksettava luoton kuukausittaiset takaisinmaksuerät niiden eräpäivinä kokonaisuudessaan luotonantajalle. Halutessaan luotonsaaja voi ennenaikaisesti maksaa koko luotto takaisin kerralla ilman lisäkustannuksia.


Kuka voi hakea pikavippiä?

Voit hakea pikavippiä, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa sekä puhdas maksuhäiriörekisteri. Lisäksi tarvitset tasaiset tulot.


Mistä näen pikavipin lainaehdot?

NordCredit pikavippien lainaehdot löydät täältä.


Pikavippi ilman luottotietoja: onnistuuko se?

Valitettavasti emme voi myöntää lainaa henkilöille, joilla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriömerkintä näkyy yleensä 2-4 vuoden ajan. Voit lukea lisää luottotietojen palatumisesta esim. Takuusäätiön sivustolta.


Kuinka pitkä maksuaika pikavipillä on?

Pikavippi maksetaan takaisin lainasummasta riippumatta neljässä erässä kuukauden välein. Voit halutessasi maksaa myös koko lainan kerralla takaisin.

Pikavippi on ketterä rahoitustuote!

Hae lainaa NordCreditiltä neljän kuukauden takaisinmaksuajalla

Tarvitsetko pikavippiä? Apu on lähellä: NordCrediltä saatava 100-600 euron pikavippi sopii moneen arkiseen käyttötarkoitukseen ja sen hakeminen on erittäin helppoa. Tarjoamamme pikavippi on myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen, sillä esimerkiksi lainahakemuksen normaalilla käsitellyajalla otettu 400 euron lainan kulut ovat vain 25,13 euroa eli takaisinmaksettavaksi summaksi muodostuu tällöin 425,13 euroa. Pikavippiä voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Pikavipin hakeminen NordCreditiltä on turvallista. Yhteytesi on suojattu pankkitason SSL-suojauksella. Näin voit olla varma, että tietosi eivät koskaan päädy vääriin käsiin. NordCredit on GF Money Oy:n rahoitustuote: GF Money on vuonna 2011 perustettu 100 % suomalainen rahoitusyhtiö, joka on myöntänyt vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia lainoja.

Jos pikavippihakemuksen täyttäminen ontuu, voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 08-22. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, kirjoittamalla sähköpostin tai chattaamalla.

Ilmoitamme kaikki pikavipin kulut läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit lukea pikavipin lainaehdot täältä, lisäksi voit tarkastella pikavipin takaisinmaksutaulukkoa täällä. Laina- ja sopimusehdot ovat selkeästi esillä sivustolla ja hakemusprosessissa.

Jos tarvitset väliaikaisesti lainaa, älä epäröi vaan hae edullinen pikavippi neljän kuukauden maksuajalla.