NordCredit Kuluton on pikavippi ilman korkoa

23.12.2016

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Jos etsit edullista pienlainaa, suosittelemme tutustumaan pikavippiimme. Jos etsit hieman suurempaa tai joustavampaa esim. tililuottotyyppistä lainaa, saattaa etsimäsi löytyä Lainaston verkkosivuilta. Lainasto ja NordCredit ovat molemmat luotettavan GF Money Consumer Finance Oy:n hallinnoimia tuotemerkkejä.

Kaipaatko pientä lainaa? NordCredit Kuluton on pikavippi ilman korkoa. Se ei siis kerää ympärilleen ylimääräisiä kuluja, vaan on reilusti koroton. Käytännössä kyse on siis ilmaisesta lainasta!

Pikavipit rantautuivat suomalaisten iloksi kymmenisen vuotta sitten 2000-luvun alkupuolella. Uutta lainamuotoa parjattiin ja arvosteltiin. Vippien ennustettiin ajavan nuoria pikavippi- ja velkakierteeseen, luottotietojen menettämiseen ja muihinkin ongelmiin.

Kaikesta arvostelusta huolimatta pikavippi on edelleen suosittu lainamuoto. Niille on siis edelleen kysyntää. Pikavippi on kätevä apu, kun tili näyttää nollaa, jääkaappi on tyhjä ja palkkapäiväänkin vielä viikko.

Perinteinen pikavippi on ollut kooltaan 100-400 euron kerta laina. Sen laina-aika on tavallisesti vuosi ja lainaa on lyhennetty kahdentoista kuukauden aikana pienissä kuukausierissä. Tämä on helpottanut lainan takaisinmaksua, jolloin pienituloinenkin on voinut turvautua pikavippiin talouden notkahtaessa.

Lainamarkkinat ovat vuosien saatossa kasvaneet ja kehittyneet. Nykyään pikavipin saa jopa ilman kuluja ja korkoa eli käytännössä ilmaiseksi. Tällainen laina on NordCredit Kuluton: 100–300 euron pikavippi ilman korkoa.

Hae pikavippi ilman korkoa

NordCredit Kuluton on haettavissa verkossa ympäri vuorokauden. Sitä voi hakea vuoden jokaisena päivänä. Pikavippi myönnetään muutamassa minuutissa, mutta ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana tulleet hakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Hae kuluton pikavippi seuraavilla ohjeilla:

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Vahvista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi

Hakeaksesi kulutonta pikalainaa tarvitset kuitenkin säännölliset tulot. Tämä kertoo lainantarjoajalle, että olet maksukykyinen ja pystyt maksamaan lainan takaisin. Opintotuki ja työttömyyskorvaus ovat kuitenkin säännöllisyydessäänkin poikkeus.

NordCredit myöntää lainaa vastuullisesti ja kaikkia lakisäädöksiä noudattaen. Pikavippiä ei siis myönnetä lainanhakijalle, jolla maksukykyä ei ole. Tämä on sekä lainanhakijan että -tarjoajan etu.

Pikavippi ilman korkoa kahden viikon laina-ajalla

NordCredit Kuluton myönnetään kahden viikon laina-ajalla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pikavippi maksetaan takaisin ilman korkoa 14 vuorokauden kuluessa. Lainatessasi esimerkiksi 200 euroa maksat saman 200 euroa takaisin ilman kuluja tai korkoa. Niin helppoa se todella on.

Mikäli laina-aika jostain syystä kuitenkin ylittyy, muuttuu kuluton pikavippi sopimusehtojen mukaisesti perinteiseksi pikavipiksi. Tällöin pikavippi ei säily korottomana, vaan se alkaa kasvaa korkoa ja laina-aika pitenee vuoden mittaiseksi. Tällaisessa tapauksessa lainaa ei tarvitse maksaa kerralla kokonaisuudessaan, vaan sitä lyhennetään 12 kuukauden ajan kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa. Todettakoon vielä, että esimerkiksi 100 euron laina kerää vuoden aikana kuluja 37,50 euroa, jolloin takaisin maksettavan lainan kokonaissumma tulee olemaan 137,50 euroa.

NordCredit Kuluton on todetusti fiksuinta hakea hieman ennen palkkapäivää. Näin voit varmistaa, että kahden viikon laina-ajan umpeutuessa sinulla todella on rahaa maksaa pikavippi takaisin eikä se ehdi erääntyä ja muuttua vuoden korolliseksi pikavipiksi.

Pikavippejä kannattaa kaikesta huolimatta hakea harkiten. Vaikka pikavippi onkin helppo ja nopea laina, on syytä hetki punnita lainahakemuksen täyttämistä. Pikavippi on laina, joten se on aina maksettava takaisin. Tämä on hyvä muistaa aina lainaa haettaessa. Lisäksi on parasta huomioida, että pikavippi voi vaikuttaa esimerkiksi toimeentulotuen saamiseen.

Pikavippiä ei kuulu koskaan hakea rahoittaakseen päihteiden käyttöä, juhlimista tai uhkapelaamista. Pikavippiä ei myöskään kuulu hakea maksaakseen pois vanhan pikavipin. Tällaisessa tilanteessa pikavippikierre voi kasvaa nopeasti pahaksi.

NordCredit on Lainasto Oy:n hallinnoima luotettava ja vaivaton lainapalvelu. Lainasto on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja, joka on myöntänyt turvallisia kulutusluottoja jo vuodesta 2011 lähtien.