Pikavippi heti – Hae 100–3000 euroa lainaa

27.01.2017

Avainsanat:

Pikavippi on tavallisesti muutaman satasen laina, jonka saa tilille heti. Moni on edelleen siinä uskossa, että pikavippiä myönnetään korkeintaan 400 euroa. Todellisuudessa lainasumma voi olla jopa 3000 euroa. Silti lainaa on aivan yhtä helppoa ja nopeaa hakea kuin aiemminkin!

NordCredit myöntää kahdenlaista lainaa: NordCredit Kuluton ja NordCredit Joustoluotto.

NordCredit Kuluton 100–300 euroa

  • Kertaluontoinen pikavippi
  • 14 vuorokautta maksuaikaa
  • Kuluton ja koroton laina
HAE KULUTON LAINA

NordCredit Joustoluotto 100–3000 euroa

  • Joustava laina
  • Kuin luottokortti netissä
  • Joustavat 50–220 euron kuukausierät
HAE JOUSTOLUOTTO

Pikavippi heti: NordCredit Kuluton

NordCredit Kuluton on nimensä mukaisesti kuluton ja koroton pikavippi. Se on 100–300 euron kertalaina, joka myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Lainaa esimerkiksi 200 euroa ja maksa kertasuorituksena 200 euroa takaisin.

Mikäli sopimusehtojen mukainen laina-aika ylittyy eikä lainaa makseta takaisin kahden viikon kuluessa, muuttuu se vuoden korolliseksi pikavipiksi. Tällöin lainaa lyhennetään 12 kuukauden aikana kuudessa kuukausierässä ja se maksetaan takaisin korkoineen ja kuluineen.

Pikavippi heti: NordCredit Joustoluotto

NordCredit Joustoluotto on 100–3000 euron luottotili. Se on joustava laina, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tämän myönnetyn luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja aina tarvittaessa.

Joustoluottoa maksetaan takaisin sopivissa kuukausierissä. Sen voi toki maksaa takaisin myös kerralla, jolloin saa koko luottotilin jälleen käyttöönsä. Joustoluotto elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan.

Pikavippi heti vuoden jokaisena päivänä

Lainahakemuksia käsitellään joka päivä ympäri vuoden. Näin lainaa saa haettua ja sitä myönnetään vuoden jokaisena päivänä. Pikavippi on markkinoiden nopein laina.

Lainoja käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina: arkisin 8:00-22:00 sekä viikonloppuisin 12:00-20:00. Huomaathan, että esimerkiksi juhlapyhinä palvelemme mahdollisesti supistetuin aukioloajoin. Aikataulujen muutoksista tiedotetaan aina erikseen verkkosivuillamme ja sosiaalisen median palveluissa.

Pikavippiä voi hakea milloin tahansa, mutta vippien myöntäminen ja maksaminen on yöaikaan kielletty lailla. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että öisin lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Hae pikavippi heti

Pikavippi haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Lainaprosessi on pankkimaisen turvallinen ja SSL-yhteydellä suojattu, joten lainanhakijan ei tarvitse pelätä tietojensa leviämistä tai päätymistä vääriin käsiin.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen hakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Voit lähettää liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan lainapäätöksen heti, mutta lopullinen luottopäätös tehdään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Voit hakea pikavippiä, mikäli olet täysi-ikäinen eli 18-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Lisäksi tarvitset suomalaisen pankkitilin ja matkapuhelinliittymän. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Pikavippi heti tilille?

Pikavippi ei ehkä siirry tilille aivan reaaliajassa, mutta minuuteissa. Pikavippihakemukset joudutaan käsittelemään käsin – ainakin joltain osin. Kun haet lainaa, teemme vähintään pintapuolisen tarkastuksen luottotiedoistasi ja taloustilanteestasi suostumuksesi mukaisesti. Jos kaikki on kunnossa, saa hakemasi pikavipin tilille ilman ongelmia.

Kaivatessasi vieläkin nopeampaa lainaa on suositeltavaa hakea Joustoluotto. Se on luottokortin tavalla toimiva luottotili, jolta voi tehdä sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset. Saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan, jolta voit tehdä vaikka sadan euron nostoja. Joustoluotto on parhaimmillaan kuin perinteinen pikavippi, mutta hieman kehittyneempi ja parempi versio.

Kun haet käyttöösi joustoluoton, ei sinun tarvitse tehdä ylimääräisiä hakemuksia joka kerta, kun tarvitset lainaa.

HAE JOUSTOLUOTTO

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu. Lainasto on 100 % suomalainen luotonantaja ja osa GF Money -konsernia.

Yritys on perustettu vuonna 2011, ja sen jälkeen lainoja on myönnetty lukemattomia määriä. Lainasto onkin yksi pisimpään laina-alalla toimineista tahoista. Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja vuosien kokemus takaa, että palvelukokemus on ensiluokkainen.