Pikavippi heti tilille

22.11.2016

Avainsanat:

Millaisessa tilanteessa on tärkeää saada pikavippi heti tilille? Äkillinen, odottamaton meno voi todellakin yllättää. Pikavippi oli kaikkien aikojen ensimmäinen lainatuote, joka saapui Suomeen kymmenisen vuotta sitten. Pikavippejä saa toki edelleen, vaikka lainoja kritisoidaankin koko ajan. Lainamarkkinoiden krisoiminen on ymmärrettävää, vaikkakin myös ärsyttävää, sillä koko alahan kuihtuisi kasaan itsellään, mikäli vipeille ei olisi oikeasti tarvetta ja käyttöä. Nyt vippien rinnalle on saatu myös muita lainatuotteita: isompia, nopeampia ja pienemmällä korolla.

NordCreditin kautta pikavippi on saatavana heti tilille kahdella tapaa: kuluttomasti ja korottomasti pikavippinä tai joustavalla luotolla, jonka yksittäisten nostojen suuruus tai nostotiheys on täysin asiakkaan päätettävissä.

Nosta pikavippi heti tilille

Usko tai älä, mutta pikavippi voi nykyään olla myös täysin kuluton ja koroton. Sellainen pikavippi on NordCredit Kuluton. Voit hakea pikavippiä normaalisti ja hakuprosessin aikana valita, haluatko korottoman pikapivin vai perinteisen pikavipin vuoden korollisella maksuajalla.

Kuluton pikavippi tulee maksaa takaisin 14 vuorokauden sisällä. Kahden viikon laina-aika perustuu juurikin pikavipin korottomuuteen. Mikäli laina-aika ylittyy eikä lainaa makseta sopimusehtojen mukaan takaisin annetun laina-ajan sisällä, muuttuu kuluton pikavippi automaattisesti vuoden korolliseksi vipiksi, jota lyhennetään pienissä kuukausierissä.

Toistuva pikavippi heti tilille

Joustoluotto on NordCreditin joustavin lainatuote. Se on luottotili suuruudeltaan 100–3000 euroa. Lainatililtä nostoja voi tehdä täysin tarpeensa mukaan. Joskus riittää pikavippi, mutta toisinaan saatat tarvita suurempaa lainaa. Joustoluotolla molemmat vaihtoehdot ovat mahdolliset.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapäätöksiä tehdään tosin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana saapuneet lainahakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään. Tällöin lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja pikavippi siirtyy tilillesi heti.

Hae joustoluotto ja siirrä pikavippi heti tilille

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta:

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa

Kun joustoluotto haettu ja avattu, voit tehdä nostoja välittömästi ja haluamasi kokoinen pikavippi siirtyy tilille heti. Voit tehdä nostoja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Joustoluotto on pikavippi tai tarvittaessa hiukan suurempi laina. Saat itse päättää nostojen suuruuden. Pienin mahdollinen nosto on 50 euroa ja suurin mahdollinen on koko myönnetty joustoluotto. Nostosummasta huolimatta pikavippi siirtyy tilille heti, vaikka keskellä yötä.