Pikavippi 500 – ketterä kertalaina NordCreditiltä

05.01.2017

Avainsanat:

Kun odottamaton meno yllättää, tuo pikavippi avun nopeasti. Pikavippiä voi hakea netissä ympäri vuorokauden ja alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Huomioithan, että 23-07 välisenä saapuneet pikavippihakemukset käsitellään kuitenkin vasta aamulla avauduttuamme.

Jos tiedät tarvitsevasi 500 euron lainan muutaman pankkipäivän sisällä, kannattaa harkita pikavipin ottamista. Miksi pikavippi? Syyskuun alusta voimaan astuneen lakimuutoksen myötä pikavippien korot ovat laskeneet reilusti, mutta niitä myönnetään edelleen vakuudettomasti ja lainahakemuksen voi tehdä kokonaan verkossa. Esimerkiksi NordCreditin sivuilta haettu pikavippi 500 euron kulut neljän kuukauden maksuajalta on 31,25 euroa. Maksat takaisin siis yhteensä 531,25 euroa.

Pikavipin lainaehtojen mukainen takaisinmaksu tapahtuu neljässä erässä kuukauden välein, mutta maksun voi suorittaa myös ennenaikaisesti kokonaan kerralla ilman lisäkustannuksia. Oman taloudellisen tasapainon hallitsemisen kannalta parempi vaihtoehto on todennäköisesti pikavipin takaisinmaksu erissä. Alla olevasta maksutaulukosta näet 500 euron pikavipin lyhennyserien suuruudet:

Lyhennyserät Pikavippi 500 €
1. lyhennyserä 9,97 €
2. lyhennyserä 173,74 €
3. lyhennyserä 173,74 €
4. lyhennyserä 173,80 €

 

Kun haet NordCredit pikavippiä, sinut ohjataan Lainaston lainahakemusprosessiin. Lainasto ja NordCredit, ovat molemmat luotettavan GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkejä. Hakemusprosessin aikana voit vielä päättää paljonko lainaa haluat hakea. Jos tulet siihen tulokseen, että et tarvitsekaan 500 euroa, voit valita pienemmän lainasumman. Meiltä voit hakea vakuudetonta pikavippiä 300-600 euron väliltä.

 

Pikavippi 500 – hakemusprosessi

Pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen voi täyttää missä vain ja milloin vain, kunhan käytössäsi on internet-yhteydellä varusteltu älylaite: puhelin, tabletti tai tietokone. Pikavippiä haetaan turvallisella nettihakemuksella. Sen täyttäminen vie aikaasi ainoastaan muutaman minuutin.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  2. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  3. Pyydettäessä vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua.
  4. Se oli siinä. Saat alustavan lainapäätöksen heti lähetettyäsi hakemuksen.

Mihin tarkoitukseen 500 euron pikavippi sopii?

Pikavippien ensisijainen tarkoitus on toimia nopeana apuna, kun halutaan tehdä nopealla aikataululla jokin välttämätön hankinta eikä juuri sillä hetkellä ole omasta takaa katetta. 500 eurolla voidaan hankkia jokin uusi kodinkone rikkoutuneen tilalle tai palkanmaksun myöhästyessä kuitata viikon ruokamenot. Käyttökohteita ja tarpeita 500 eurolle löytyy varmasti useita. Sinä itse päätät mihin pikavipin käytät, mutta tärkeää olisi pitää mielessä ettei pikavippihakemuksia kannata tehdä hetken mielijohteesta. Vaikka 500 euron pikavipin hinta ei ole päätähuimaava, ei tarpeettomia pikavippejä kannata nostella. Turhaan otetut ja pahimmillaan maksamatta jätetyt pikavipit johtavat velkakierteeseen ja lopulta luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menettämisellä on kauaskantoiset vaikutukset.

Jos tiedät kuitenkin tarvitsevasi pikavipin ja etsit luotettavaa luotontarjoajaa, jolta hakea 500 euron laina, olemme oikea valinta.