Pikavippi 400 – NordCredit Joustoluotto on joustava laina

13.01.2017

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Saatavilla on kuitenkin edullinen ja moneen tarpeeseen soveltuva 300-600 € pikavippi.

NordCredit Joustoluotto on 100–3000 euron joustava pikavippi. Se on luottotili, joka mukautuu lainanhakijan omiin tarpeisiin ja omaan tilanteeseen. Joustoluotolta voit tehdä haluamasi kokoisia nostoja aina tarvittaessa eli käytännössä niin usein kuin tarve vaatii.

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tätä joustoluottoa voit hyödyntää haluamallasi tavalla. Voit käyttää sitä talouden tukena ja tehdä nostoja tarvittaessa. Voit hankkia luottotilin hätävaraksi, jolta esimerkiksi 400 euron pikavippi siirtyy tilille tarvittaessa muutamassa minuutissa.

Joustoluotto on taloudellinen tuki, kun sitä eniten tarvitset. Se on luotto, johon voi nojata talouden notkahtaessa. Ainoastaan joustoluotolta nostettu laina kasvaa korkoa, joten joustoluoton voi avata myös valmiiksi akuuttien menojen varalta.

HAE JOUSTOLUOTTO

Pikavippi 400 – kuinka haen joustoluottoa?

Joustoluottoa haetaan verkosta löytyvällä turvallisella lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja luotto päätöksen saat nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
 2. Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös jälkikäteen. Liitteistä voit lukea lisää UKK-osiossa.
 3. Odota lainapäätöstä. Alustavan luottopäätöksen saat heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
 4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainapalvelujen aukioloaikana lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Yön aikana lähetetyt lainahakemukset käsitellään aina aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelujen aukioloajat:

Arkisin 8:00-22:00
Viikonloppuisin 12:00-20:00

Kun olet hakenut ja avannut itsellesi joustoluoton, voit tehdä nostoja halutessasi ympäri vuorokauden. Nostoja varten ei tarvitse tehdä erikseen uusia lainahakemuksia, vaan nosto onnistuu kätevästi verkossa ja yksinkertaisesti tekstiviestillä. Noston voi tehdä tarvittaessa jopa jouluaattona keskellä yötä ja rahat siirtyvät tilillesi heti.

Joustoluoton voi avata myös, vaikka tällä hetkellä talous olisikin kunnossa. Luottotili on erinomainen hätävara, johon tukeutua talouden notkahtaessa ja odottamattomien menojen yllättäessä.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Lainaa 100–400 euron pikavippi

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu. Lainasto myöntää asiakkailleen 100–400 euron pikavippiä 12 kuukauden maksuajalla.  Pikavippi maksetaan takaisin siis vuoden kuluessa. Lainalyhennykset on jaettu kuuteen erään kahden kuukauden välein, jolloin joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa. Lainaston myöntämän pikalainan nimelliskorko on 28,60 %.

Pikavippiä voi ajatella esimerkiksi palkkaennakkona. Oikein käytettynä laina voi olla hyvä tapa huolehtia yllättävistä raharei’istä. Pikavippi – erityisesti 400 euron vippi – voi venyä yllättävänkin pitkälle.

 • Voit kustantaa illallisen jopa viidelle henkilölle hienossa ravintolassa
 • Voit kuitata äkkilähdön lämpimään
 • Voit hankkia halvan auton
 • Voit hemmotella itseäsi hiustenpidennyksillä
 • Voit yllättää ystäväsi ostamalla liput kansainvälisen artistin konserttiin

Pikavipin hakeminen on vieläkin nopeampaa kuin joustoluoton hakeminen. Lainahakemuksessa on ainoastaan muutama vaihe:

 1. Kirjaudu lainajärjestelmään pankkitunnuksillasi
 2. Valitse haluamasi lainasumma
 3. Täytä lainahakemukseen yhteystietosi sekä pankkitilisi numero ja lähetä hakemus

Hakemuksen käsittely kestää tavallisesti 5-15 minuuttia. Pienten lainojen hakemiseen ei tarvita tositteita tulotiedoista, mikä nopeuttaa lainaprosessia entisestään.

Millaisiin tilanteisiin 400 euron pikavippi ei sovi?

Älä hae 400 euron pikavippiä tai joustoluottoa, jos aiot käyttää sen päihteisiin tai uhkapelaamiseen. Pikavippi ei ole ratkaisu, mikäli sinulla ei ole varaa tai aikomusta maksaa lainaa takaisin. Punnitse siis tarkkaan, oletko maksukykyinen.

NordCredit noudattaa Lainasto Oy:n tavoin vastuullista luotonantotapaa. Emme myönnä lainaa luottotiedottomille tai henkilöille, jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa heikon maksukyvyn takia.

Jos haet ja otat lainaa etkä maksa sitä takaisin, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ilmoittaa asiasta eteenpäin. Tämän seurauksena luottosi siirtyy perintään ja sitä kautta menetät luottotietosi jopa neljäksi vuodeksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi vuokrasopimusta. Myös työnhaku vaikeutuu, sillä osa työnantajista tarkistaa työnhakijan luottotiedot.

Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia lainanhakijalle sekä luotonantajalle. Tilanteesta hyötyy ainoastaan perintätoimisto.