Pikavippi 300 – helppo ja nopea laina

10.01.2017

Avainsanat:

Odottamattomiin menoihin on nopea ratkaisu: pikavippi. Pikavipit ovat saaneet osakseen paljon arvostelua ja ihan syystä. Rantautuessaan Suomeen, pikavippien korkoja ei juurikaan säännöstelty ja luottojen korot saattoivat olla satoja prosentteja. 1.9.2019 voimaan astuneen korkolain myötä pikavippien hinnat ovat romahtaneet tehden niistä oikeasti hyvän vaihtoehdon nopeaan rahantarpeeseen. Pikavippejä voikin saada nyt edullisesti ja vakuudettomasti muutaman päivän sisällä.Pikavippiä voi hakea helposti ja nopeasti netistä löytyvällä lainahakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

  • Perinteinen pikavippi on muutaman sadan euron suuruusluokkaa, mutta lainamarkkinoiden kehityttyä lainaa myönnetään verkossa jopa tuhansia euroja
  • Pikavippi on laina, joka voidaan myöntää nopealla aikataululla ilman vakuuksia
  • Hakemuksen täyttämiseen tarvitset käytännössä ainoastaan verkkopankkitunnukset (isompia lainoja haettaessa pyydetään myös selvitys tuloista)
  • Useimmat lainat myönnetään 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille

Pikavippi pelastaa, kun arki tuo eteen odottamattomia menoja. Se auttaa, kun jääkaappi tyhjenee ja palkkapäivään on vielä viikko tai pari. Isommat lainatuotteet venyvät jopa pieneen remonttiin tai kodin hankintoihin. Toki pikavipillä voi kustantaa myös lomamatkan, mikäli sellainen tuntuu akuutilta hankinnalta. Kyllähän se loma piristää ja antaa niin sanottua henkistä pääomaa.

Pikavippi 300 euroa tilillesi jopa puolessa tunnissa

NordCredit pikavipin lainahakemuksen normaali käsittelyaika voi hakemuksien määrästä riippuen vaihdella 3-5 pankkipäivän välillä..

HAE PIKAVIPPI

300 euron pikavippi: kenelle voidaan myöntää?

Lyhyt vastaus tähän on: kaikille täysi-ikäisille, hyvin raha-asiansa hoitaneille ja vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka tarvitsevat vakuudettomasti 300 euroa. Arvostamme luotonhakijoidemme yksityisyyttä emmekä vaadi tarkkaa tilitystä mihin tarkoitukseen pikavippiä ollaan hakemassa, mutta pyrimme samalla myös vastuulliseen luotonantoon emmekä suosittele pikavipin tai minkään muunkaan lainan hakemista esimerkiksi uhkapelaamiseen tai päihteiden rahoittamiseksi.

Hae pikavippi 300 — helppo lainahakemus netissä!

Pikavippi on haettavissa verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Turvallisen lainahakemuksen täyttää vaivattomasti muutamassa minuutissa.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot
  • Pyydettäessä varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta
  • Lähetä lainahakemus

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelujen aukioloaikoina lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

NordCreditin sivuilta saatava vakuudeton pikavippi 300 euroa on tehokas apu nopeaan rahantarpeeseen, mutta on syytä pitää mielessä, että se on myös maksettava takaisin lainaehtojen mukaisesti. Jotta takaisinmaksu ei aiheuttaisi liikaa kuormitusta luotonhakijan talouteen, on takaisinmaksuajaksi määritelty neljä kuukautta. Luotonhakijalla on halutessaan oikeus maksaa koko lainasumma ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Lisää ehdoista voi lukea lainaehdot sivulta.

NordCredit ja Lainasto ovat molemmat GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkejä. GF Money Consumer Finance Oy on luotettava lainantarjoaja, joka on myöntänyt lainaa jo vuodesta 2011. GF Money Consumer Finance Oy on osa gfmoney:n konsernia.