NordCreditiltä pikavippi 24h vuorokaudessa

20.12.2016

Avainsanat:

Odottamaton meno voi yllättää kenet tahansa. Se ei itsestään etukäteen ilmoittele, vaan tulee äkillisesti ja yllättäen horjuttamaan talouttasi. Äkillisen menon ilmestyessä kuvioihin on tärkeintä, ettei sorru liian nopeisiin ratkaisuihin. Tilanne on kuitenkin lopulta varsin helposti ratkaistavissa. Erilaisia rahoitusratkaisuja löytyy nykyään kaikenlaisiin tarpeisiin. Yksi varteenotettava vaihtoehto on edullinen NordCredit pikavippi.

NordCredit pikavippi on 300–600 euron laina, jonka avulla kuittaat helposti arjen mukanaan tuomat yllättävät rahareiät. Mihin tahansa tarvitsetkaan lainaa, meiltä saat edullisen ja vakuudettoman pikavipin silloin kuin sitä tarvitset. Jos 300-600 euron pikavippi ei riitä tarpeisiisi, saattaa Lainaston verkkosivuilta löytyä sopivampi lainavaihtoehto. Lainasto ja NordCredit ovat molemmat GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkejä.

Pikavippiä voi hakea netistä löytyvällä lainahakemuksella. Hakemus on pidetty yksinkertaisena, joten sen täyttää nopeasti ja vaivattomasti.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Pyydettäessä varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta
  • Odota lainapäätöstä (alustavan lainapäätöksen saat heti)
  • Rahat siirtyvät tilillesi

Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa. Odottamaton meno on selätetty pikaisesti, kun päätät toimia nopeasti. Takaisinmaksun aiheuttamasta kuormituksesta tilipussiin ei myöskään tarvitse liiaksi murehtia, sillä pikavippimme hinta on kilpalukykyinen. Esimerkiksi 400 euron pikavipin takaisinmaksu tapahtuu neljässä kohtuullisessa erässä neljän kuukauden aikana aiheuttaen kuluja vain 25,13 euroa eli maksat siis takaisin yhteensä 425,13 euroa.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Hae pikavippiä 24h vuorokaudessa

NordCredit pikavippi on maksimissaan 600 euron menoihin tarkoitettu moneen arkiseen tarpeeseen soveltuva laina, jonka hakeminen on helppoa eikä sen saamiseksi edellytetä hakijalta vakuuksia. Parasta pikavipissä on kuitenkin se, että sitä voi hakea ympäri vuorokauden ja rahat on mahdollista saada tilille jopa puolessa tunnissa. Vakuudettomien lainojen maailmassa NordCreditin pikavippi on hinnaltaan kilpailykykyinen, jonka ansiosta se on oiva lääke äkilliseen rahantarpeeseen.

Kenelle pikavippi 24h sopii?

Vastaus on helppo: se sopii kaikille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti ja vakuudettomasti. Noudatamme kuitenkin vastuullista luotonantoa ja tästä syystä vaadimme jokaiselta luotonhakijaltamme tiettyjen kriteerien täyttymistä ennen kuin pikavippi voidaan myöntää. Näitä ovat muun muassa 18-vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot. Lisää ehdoista voi lukea avaamalla pdf-tiedosto lainaehdot sivulta.

HAE PIKAVIPPI

Perinteinen pikavippi ja NordCredit Kuluton – hae 24h vuorokaudessa!

NordCredit-lainapalvelu tarjoaa suositun joustoluoton lisäksi muitakin lainatuotteita. Näitä ovat perinteinen pikavippi sekä NordCredit Kuluton.

NordCredit Kuluton on 100–300 euron kertalaina. Se on pikavippi, joka ei kasva laina-ajallaan korkoa tai kerää muitakaan kuluja. Nostaessasi lainaa esimerkiksi 300 euroa maksat kahden viikon kuluttua 300 euroa takaisin. Kuluttoman pikavipin laina-aika on siis 14 vuorokautta. Tämän sopimusehdoissa määritellyn laina-ajan puitteissa takaisin maksettu pikavippi on todella täysin kuluton ja koroton. Tilanne kuitenkin muuttuu, mikäli laina-aika ylittyy.

Laina-ajan ylittyessä muuttuu kuluton pikavippi lainaehdoiltaan perinteiseksi pikavipiksi. Tällöin laina-aika kasvaa kahdesta viikosta vuoden mittaiseksi. Lisäksi pikavippi alkaa kerätä korkoa. Esimerkiksi 100 euron pikavipin kulut ovat yhteensä 37,50 euroa. Lainaa maksetaan siis vuoden kuluessa yhteen 137,50 euroa. Maksu tapahtuu kuudessa kuukausierässä, joten joka toinen kuukausi on takaisinmaksun osalta lyhennysvapaa.

Kuluttoman lainan voi muuttaa vuoden laina-ajalla takaisin maksettavaksi korolliseksi pikavipiksi jo hakemisvaiheessa, mikäli tällainen rahoitusratkaisu sopiikin omaan tilanteeseen paremmin.

Perinteinen pikavippi ja NordCredit Kuluton ovat joustoluoton tavoin haettavissa NordCreditin verkkosivuilta löytyvällä lainahakemuksella 24h vuorokaudessa. Pikavippejä myönnetään tavallisesti joustoluottoa helpommin, sillä ainoa tuloihin liittyvä vaatimus on yksinkertaistettuna säännölliset tulot. Työttömyyskorvaus ja opintotuki ovat asia erikseen.

HAE KULUTON

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla.