200 euron pikavippi tarjolla kolmella tapaa

02.12.2016

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Lainastolta (GF Money Consumer Finance Oy:n toinen tuotemerkki) voit kuitenkin hakea moneen eri tarpeeseen soveltuvaa 300-600 euron pikavippiä.

Kiinnostaako 200 euron pikavippi? NordCredit lainaperheineen tarjoilee lainan kolmella tapaa. Ihmisten rahantarpeet ovat erilaisia – samoin elämäntilanteet. Yhden toimiva lainaratkaisu ei toimi toisella, ja kolmaskin haluaa omansa taas eri tavalla.

Myös me lainantarjoajat olemme huomanneet asian. Siksi haluammekin ottaa asiakkaat entistä paremmin huomioon. Esimerkiksi 200 euron pikavipin saa nyt kolmella eri tavalla. Samalla olemme korottaneet lainasummia, vaikka 100 euron pikavippi sinnitteleekin edelleen suosituimpien lainatuotteiden kärjessä.

Tutustutaan erilaisiin lainamuotoihin, ja löydät varmasti etsimäsi!

200 euron pikavippi perinteisesti

Perinteinen pikavippi on 100-400 euron kertalaina, joka siirretään asiakkaan tilille kertamaksuna. Pikavipin laina-aika on 12 kuukautta. Lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä, joiden aikana laina kasvaa myös korkoa. Esimerkiksi 200 euron pikavipin takaisinmaksun summa on lopulta kulujen kanssa 275 euroa.

Pikavippi vuoden maksuajalla on siitä hyvä, että se ei horjuta taloutta niin kovasti. Pienituloinenkin pystyy varsin vaivattomasti selviytymään kuukausimaksuista myös koroilla. Pikavippi on arjen apu, kun talous ottaa odottamattomia, pieniä kolhuja.

200 euron pikavippi kuluttomasti

Pikavippejä myönnetään nykyään myös täysin kuluttomasti. NordCredit Kuluton on 100-300 euron laina, joka ei kerää laina-aikana korkoa tai kuluja. Lainaat 200 euroa ja maksat 200 euroa takaisin. Kuluttoman pikavipin laina-aika on 14 vuorokautta.

Laina on siis maksettava takaisin kahden viikon kuluessa. Mikäli laina-aika pitkittyy eikä lainaa makseta ajoissa, se muuttuu automaattisesti vuoden korolliseksi pikavipiksi. Tällöin laina maksetaan takaisin vuoden kuluessa pienemmissä kuukausierissä korkoineen kaikkineen.

200 euron pikavippi joustavasti

NordCredit Joustoluotto on joustava 100-3000 euron luottotili, jolta voi tehdä nostoja oman tarpeensa mukaan. Nostojen koko, määrä ja tiheys ovat täysin asiakkaan päätettävissä – vain luoton kate on rajana! Luoton suuruus riippuu täysin lainanhakijan tulotasosta ja maksukyvystä.

Joustoluotto maksetaan takaisin niin ikään joustavasti. Sen voi maksaa takaisin kerralla tai lyhentää pienemmissä kuukausierissä. Mitä enemmän luottoa maksaa takaisin, sitä suurempi luotto on käytettävissä.

Lainahakemuksen voi täyttää nopeasti netissä, ja rahat ovat tilillä muutamassa minuutissa.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovar tililläsi

Älä kuitenkaan hae pikavippiä turhaan! Pieninkin pikavippi voi esimerkiksi vaikuttaa toimeentulotuen saamiseen. Pikavippiä ei myöskään kuulu hakea päihteisiin tai uhkapelaamiseen.

Lainasto Oy on vastuullinen lainantarjoaja, joka tarkistaa aina asiakkaidensa maksukyvyn ennen luoton myöntämistä. Tämä on kaikkien etu.