Pikavippi 19v – lainaa edullisesti NordCreditiltä

30.12.2016

Avainsanat:

Pikavippi on yksi ensimmäisistä asioista, mitä ihmisille tulee kassavajeen yllättäessä mieleen. Jo 19-vuotias voi saada pikavipin. NordCredit myöntää lainanhakijoilleen pikalainaa 300–600 euroa. Laina myönnetään neljän kuukauden laina-ajalla siten, että takaisinmaksu tapahtuu kuukauden välein neljässä erässä.

Lainaa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva lainanhakija, jolla on puhdas luottotietorekisteri.

Pikavippi 19v — kuka toimii luotonantajana?

Pikavipin 19 vuotiaille myöntää GF Money Consumer Finance Oy, jonka tuotemerkkejä ovat muun muassa NordCredit ja Lainasto. GF Money Consumer Finance Oy on osa GF Money konsernia.

GF Money Consumer Finance Oy on luotettava yritys, joka on vaikuttanut rahoitusalalla jo vuodesta 2011. GF Money Consumer Finance Oy on osa GF Money konsernia.

Pikavippi 19v – kuka voi hakea lainaa?

Pikavippiä haettaessa vaatimuksena on 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa sekä puhdas luottotietorekisteri. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla suomalaisen pankin verkkotunnukset sekä suomalainen matkapuhelinliittymä.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei valitettavasti voida myöntää. NordCredit noudattaa vastuullista luotonantotapaa, joten luottoa ei myönnetä maksuhäiriömerkinnän saaneelle lainanhakijalle. Maksuhäiriömerkintä voi näkyä henkilön tiedoissa jopa vuosia. Luottotietonsa voi kuitenkin saada takaisin, kun maksaa velan pois laaditun maksusuunnitelman mukaisesti.

Pikavippiä hakiessa on syytä käyttää harkintaa. Vaikka pikavippiä myönnetäänkin aiemmin mainituin perusperiaattein, lainan hakeminen ei ole järkevää, mikäli tulot ovat todella pienet. Voimme myös evätä lainahakemuksen, jos lainanhakijalla ei ole muita tuloja kuin esimerkiksi työttömyys- tai opintotuki. Lainaa on hankala maksaa takaisin, jos kuukausittain jää käteen ainoastaan muutama satanen. Lainan maksamatta jättäminen sen sijaan aiheuttaa vakavia ongelmia. Lainantarjoaja kärsii luottotappion ja lainanhakija menettää luottotietonsa.

HAE LAINAA

Pikavippi 19v – mitä se maksaa?

Pikavipit ovat luonnollisesti pankkilainoja kalliimpia, sillä pikavipin myöntäjä ottaa lainaa myöntäessään suuremman riskin. Pikavipin saamiseksi hakijalta ei edellytetä vakuuksia, ja jos luotonhakijalla ei ole aikomuksia maksaa laina kuluineen takaisin, merkitään luotonantajalle luottotappio. Luotonhakijan kohdalla lainan maksamatta jättäminen voi johtaa luottotietojen menetykseen, jonka seuraukset ovat usein kauaskantoiset.

NordCreditin sivuilta haettavan pikavipin nimellinen vuosikorko on 19,90 %, jonka lisäksi peritään tilinhoitomaksu. Lainasummasta riippuen tilinhoitomaksu on 1,25 – 1,83 €/kk. Pikavipin hinnan hahmottaminen on selkeämpää konkreettisen esimerkin avulla. Jos 19 vuotiaalle luotonhakijalle myönnetään esimerkiksi 400 euron pikavippi, kertyy lainasta kuluja neljän kuukauden laina-ajalla 25,13 euroa eli takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan on tällöin 425,13 euroa.

Alla olevasta taulukosta voit tarkastella summakohtaiset kulut ja takaisinmaksettava kokonaissumma.

Lainasumma kulut Kokonaissumma
300 € 20,10 € 320,10 €
400 € 25,13 € 425,13 €
500 € 31,25 € 531,25 €
600 € 37,51 € 637,51 €

 
HAE LAINAA