Pikavippi 100 € heti tilille – Täysin kuluttomasti!

08.11.2016

Avainsanat:

HUOM. NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla, mutta Lainasto tarjoaa ratkaisuja moneen eri rahantarpeeseen. NordCredit ja Lainasto ovat molemmat GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkejä.

Tarvitsetko pikavippiä?

NordCredit Kuluton on 100 euron täysin kuluton pikavippi, jolle saa 14 vuorokautta maksuaikaa. Voit rahoittaa Kuluttoman avulla monenlaisia pieniä ja keskisuuria ostoksia, ja maksaa lainan takaisin kätevästi esimerkiksi seuraavasta palkastasi.

SummaLaina-aikaKulut
100 €14 vrk0 €

 

HAE 100€ PIKAVIPPI HETI TILILLE

 

100 € pikavippi on perinteinen pikalaina

Pikavippejä on myönnetty Suomessa jo vuosikymmenen ajan. Pienlaina-ala on ehtinyt vuosien varrella muuttua ja muotoutua monella tavalla. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: 100 euron pikavippi on vuodesta toiseen yksi suosituimmista lainatuotteista.

Satasen pikavippi on kätevä laina monestakin syystä:

 • 100 € pikavippiä hakiessa ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia
 • Pikavipin saa heti tilille
 • Hakemuksen täyttäminen kestää vain minuutteja
 • BONUS: NordCredit Kuluton -pikavippiä hakiessa et maksa lainkaan korkoja tai kuluja!

 

Miten haen: pikavippi 100 €

100 euron pikavippiä on helppo hakea. Hakemuksen täyttäminen kestää vain minuutteja, ja voit hakea lainaa niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Pientä pikavippiä hakiessasi et joudu edes todistamaan tulotietojasi. Huomaathan kuitenkin, että emme myönnä lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

 1. Valitse lainasumma (100, 200 tai 300 euroa)
  • n. 30sek
 2. Täytä hakemus
  • n. 3min
 3. Odota lainapäätöstä
  • n. 1-10min
HAE 100€ PIKAVIPPI HETI

 

Millainen laina pikavippi on?

Pikavippi on ennen kaikkea nopea laina, jonka perimmäinen tarkoitus on toimia akuuttien rahareikien paikkaajana.

Pikavipin hakeminen on nopeaa ja sen saa nopeasti tilille. Tämä on suurin syy sille, miksi pikavippi on lainatyyppinä vakiinnuttanut paikkansa suomalaisilla kuluttajarahoitusmarkkinoilla. Perinteisten kivijalkapankkien lainat eivät yllä ketteryydessä netissä haettavan pikaluoton tasolle: usein esimerkiksi pankin joustoluoton hakemusprosessi voi kestää päiviä, kun taas netistä haettavan vipin saa tililleen minuuteissa.

Pikavipin käyttötarkoituksia on monenlaisia, mutta useimmiten pientä pikavippiä haetaan silloin, kun laskun eräpäivä häämöttää edessä mutta tili on tyhjä. Pikavippiä käytetäänkin usein nimenomaan palkkaennakon lailla. NordCreditin Kuluton sopii tästä syystä erityisen hyvin pikaisten rahareikien paikkaamiseen: et maksa Kuluttoman käytöstä senttiäkään kuluja tai korkoa!

 

Mihin pikavippi EI sovi?

Pikavippi on erinomainen lainatuote esimerkiksi laskujen maksamiseen, jos tiedät saavasi lähitulevaisuudessa rahaa pikavipin kuittaamiseen. Pikavippi ei ole kuitenkaan tarkoitettu esimerkiksi päihteiden käyttöön tai uhkapelaamiseen.

Älä hae pikavippiä, jos et pysty maksamaan sitä takaisin. Pikavippi erääntyy siinä missä mikä tahansa muukin lasku. Muistathan myös, että pikavipin hakeminen voi vaikuttaa esimerkiksi toimeentulotuen saamiseen. Pikavipin maksamatta jättäminen ei hyödytä mitään osapuolta, sillä maksuhäiriötilanteessa hakija menettää luottotietonsa ja luotonantaja kärsii luottotappion.

Lainasto Oy noudattaa hyvää luotonantotapaa, eikä myönnä lainaa henkilöille, joiden takaisinmaksukyvystä ei päästä takuuseen.