Pikalaina

Kaikki tuntevat pikalainan, mutta tietääkö monikaan millainen pikalaina on oikeasti? Moni pitää pikalainaa jotenkin sydämettömänä tai julmana ystävänä, mutta totuus on toinen.

Esimerkkilaina: 600€

Tilin avaus 0€ • Tilinhoitomaksu: 1,52€/kk • Nimellinen vuosikorko: 19,90% • Todellinen vuosikorko: 27,92%

Kulut neljän kuukauden maksuajalla 37,51€

Pikalaina on hyvä ystävä

Pikalaina voi olla hyvä ystävä. Se pelastaa silloin, kun toinen ystävä on avuntarpeessa. Auttaminen on monipuolista, koska avuntarpeetkin ovat erilaisia – senhän pikalaina tietää.

Pikalaina voi auttaa, kun pesukone hajoaa. Milläs nyt pyykit pestään? Pikalainan rientäessä apuun, on uusi kone paikallaan jo saman päivän aikana.

Pikalaina voi auttaa, kun jääkaapissa loistaa vain valo, mutta vatsan pohjalla kirkuu nälkä. Rahat tilille ja sitten laitetaan jääkaappia täyteen. Niin auttaa pikalaina.

Pikalainaa on helppo hakea

Olemme tehneet paljon töitä, jotta lainahakemusprosessi olisi mahdollisimman sulava ja yksinkertainen.

1. Kirjaudu sisään lainahakemukseen

2. Ilmoita yhteystietosi sekä tulo- ja menoarviosi

3. Valitse käsittelyaika

4. Lähetä hakemus

 

Miten tavoitat pikalainan?

Pikalaina voi olla piilossa, koska hän ei tiedä, mistä toista ystävää kannattaa etsiä. Siksi sinun on etsittävä pikalaina!

Pikalainan tavoittaa vaikkapa NordCreditin nettisivuilta. Pikalainaa on tarjolla 300–600 euron suuruisena ja sen saa tarvittaessa tililleen hyvin nopeasti. Siksi kannattaa painaa mieleen NordCredit, josta pikalaina löytyy.

Kun on mieli vähän maassa tai muuten rahantarve hiertää, pidä mielessä pikalaina! Sillä saat elämään vähän uutta askellusta.

Pikalainan ja muitakin vaihtoehtoja voit löytää myös Lainaston sivuilta. Lainasto ja NordCredit ovat molemmat GF Money Oy:n tuotemerkkejä.