NordCredit: pikalaina tilille heti

06.12.2016

Avainsanat:

Kaipaatko pikalainaa? NordCredit myöntää lainaa aina 100 eurosta 3000 euroon asti.

NordCredit Kuluton on 100–300 euron suuruinen pikalaina 14 vuorokauden maksuajalla. Se on täysin kuluton ja koroton laina, jolla voi rahoittaa kätevästi pieniä menoja palkkaennakon tavoin. Maksa laina takaisin seuraavasta palkasta ja saat lainan kuluttomasti. Laina-ajan ylittyessä kuluton laina muuttuu vuoden korolliseksi lainaksi, joka lyhennetään 12 kuukauden aikana pienissä kuukausierissä.

NordCredit Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen luottotili. Se on joustava laina, joka mukautuu asiakkaan tarpeeseen luottokortin tavoin. Joustoluotto ei ole kertalaina. Se on luottotili, jolta voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään pienissä kuukausierissä, mutta sen voi maksaa takaisin myös kertamaksuna.

HAE JOUSTOLUOTTO

Hae pikalaina heti

Pikalainan hakeminen on äärimmäisen helppoa. Lainahakemuksen voi täyttää millä tahansa laitteella, josta löytyy toimiva internet-yhteys. Pienintä pikavippiä hakiessasi tulotietoja ei tarvitse varmistaa, mutta muuten lainanhakuprosessi noudattaa alla olevaa mallia:

  1. Valitse lainasumma (lainatuotteesta riippuen 100–3000 euroa)
  2. Täytä hakemus
    • Anna pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
    • Varmista tulotiedot
  3. Odota lainapäätöstä
    • Rahat ovat tililläsi

Vaikka tulotietoja ei pienten pikavippien kanssa tarvitse varmistella, estää maksuhäiriömerkintä pikalainan myöntämisen. Hakijan luottotietojen on siis oltava kunnossa, jotta laina myönnetään.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Millainen rahoitusratkaisu on pikalaina?

Pikalaina on nopea laina. Sen tarkoitus on toimia akuuttien ja odottamattomien menojen rahoittajana. Tästä syystä pikalainan saa tilille heti eli muutamassa minuutissa.

Pikalainan hakeminen on myös nopeaa. Siksi se onkin vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten rahoitusratkaisuna. Pankkien lainanhakuprosessi voi kestää päiviä, kun taas pikalaista päätöksen saa käytännössä heti.

Lainahakemuksen täyttää nopeasti verkossa ja päätöksen lainasta saa lainapalvelujen aukioloaikaan muutamassa minuutissa. Yöaikaan lähetetyt hakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

Pikalainan käyttötarkoituksia on monia. Pientä pikalainaa haetaan usein ennen palkkapäivää, kun erääntynyt lasku pitäisi saada maksetuksi tilin näyttäessä nollaa. Isommat lainat, kuten joustoluotto ja kulutusluotto, ovat luonnollisesti isompaan tarpeeseen: esimerkiksi autohuoltoon, pintaremonttiin tai unelmien toteuttamiseen.

On myös selkeitä tilanteita, joissa pikalaina on väärä ratkaisu. Pikavippiä ei tule hakea päihteiden käyttöön tai rahapeleihin. Sitä ei myöskään tule hakea, mikäli et pysty maksamaan sitä takaisin. Lainan maksamatta jättäminen johtaa poikkeuksetta luottotietojen menettämiseen ja maksuhäiriömerkintään.

NordCredit-lainapalvelua hallinnoiva Lainasto Oy on luotettava suomalainen lainantarjoaja, joka ei myönnä lainaa henkilöille, joiden takaisinmaksukyvystä ei ole varmuutta.