Pikalaina 300 euroa heti tilille

23.02.2017

Avainsanat:

Kaipaatko pikalainaa? NordCredit ratkaisee odottamattomat rahahuolet helposti ja nopeasti. Voit hakea pikalainaa netissä sähköisellä lainahakemuksella ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

NordCredit myöntää luottoa 18 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville lainanhakijoille. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla suomalainen matkapuhelinliittymä sekä pankkitili lainavarojen maksamista varten. Luottotietojen on oltava kunnossa, joten lainanhakijan odotetaan hoitaneen raha-asiansa esimerkillisesti.

Pikalaina 100–300 euroa kuluttomasti

NordCredit Kuluton on 100–300 euron ilmainen laina. Se on kertaluotto, joka on täysin kuluton ja koroton. Kuluton pikalaina myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Vippi maksetaan siis takaisin kahden viikon kuluessa. Kun lainaat esimerkiksi 300 euroa, maksat saman 300 euroa takaisin – ei kuluja tai korkoja!

Mikäli lainaa ei pysty maksamaan kahden viikon kuluessa takaisin, muuttuu kuluton pikalaina perinteiseksi pikavipiksi, joka maksetaan takaisin vuoden kuluessa. Vuoden laina-ajan kuluessa pikalaina kerää myös korkoja. Vipin nimelliskorko on 28,6 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 48,9 %.

Pikalaina maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa, mikä keventää takaisinmaksua. Lainaan kertyneet korot maksetaan poikkeuksetta viimeisessä kuukausierässä.

NordCredit Kuluton on fiksuinta hakea hieman ennen palkkapäivää. Näin varmistat sen, että pikalaina tulee maksettua ajoissa ja säilyy kuluttomana.

HAE KULUTON LAINA

Joustava pikalaina 300 euroa

NordCredit Joustoluotto on joustava 100–3000 euron laina. Se on luottotili, joka luottokortin tavoin lainanhakijan käyttötarpeeseen. Tililtä voi tehdä nostoja äkillisten menojen yllättäessä tai nostaa luottoa halutessaan harkittuihin hankintoihin.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tämä myönnetyn luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Yksittäisen noston summaa ei ole erikseen määritelty, vaan voit tehdä nostoja juuri oman tarpeesi mukaan. Voit nostaa 150 euroa kuitataksesi erääntyneen sähkölaskun tai 1200 euroa maksaaksesi unelmiesi lomamatkan.

Avatulta luottotililtä voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Jos akuutti meno yllättää keskellä jouluaaton yön, saat rahaa tilille heti – jopa keskellä yötä! Tästä syystä joustoluotto on mainio lainatuote, jonka voi hakea esimerkiksi hätävaraksi. Haettu ja avattu joustoluotto ei pelkästään myönnettynä kasva korkoa, vaan kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasta.

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, joiden suuruus riippuu pitkälti nostetun luoton määrästä. Yksittäisen kuukausierän koko ei kuitenkaan ylitä 220 euroa. Joustoluoton voi maksaa takaisin myös kertasuorituksena kokonaisuudessaan, jolloin saat käyttöösi taas koko joustoluoton.

HAE JOUSTOLUOTTO

Hae pikalaina 300 euroa netissä

Pikalainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Hakemuksen voi täyttää netissä millä tahansa älylaitteella (älypuhelin, tabletti, tietokone), josta löytyy toimiva internet-yhteys. Pikalainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Hakemus on tarkoituksella haluttu pitää mahdollisimman yksinkertaisena, jotta lainan hakeminen käy vaivattomasti.

  1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulo- ja taloustietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Lisätietoja liitteistä löydät UKK-osiossa.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja luottopäätöksenkin saa heti, kunhan hakee pikalainaa lainapalvelujen aukioloaikoina.

Lainapalvelujen aukioloajat:

Arkisin klo 8:00-22:00
Viikonloppuisin klo 12:00-20:00

Lainapalvelujen aukioaikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti aamulla lainapalveluiden auettua saapumisjärjestyksessään.

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu. NordCredit myöntää lainaa luotettavasti noudattaen vastuullista luotonantotapaa. Luottoa ei myönnetä henkilölle, joka on menettänyt luottotietonsa ja jolla on maksuhäiriömerkintä. Luottotietonsa voi kuitenkin saada takaisin, kunhan maksaa velkansa laaditun maksusuunnitelman mukaisesti.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS