Pikalaina 100 – rahaa tilille muutamassa minuutissa

21.02.2017

Avainsanat:

Pikavippi hakusessa? NordCredit myöntää kahdenlaista lainaa asiakkaidensa tarpeisiin: NordCredit Joustoluotto sekä NordCredit Kuluton. Sähköisellä lainahakemuksella saat pikalainan tilille nopeasti – jopa muutamassa minuutissa!  Pikalaina on kätevä apu yllättäviin menoihin.

Hae pikalaina 100 euroa täysin kuluttomana

Kiinnostaisiko ilmainen pikalaina? NordCredit myöntää kulutonta vippiä 100–300 euroa. Saat pikalainan ilman korkoja tai kuluja parin viikon laina-ajalla. NordCredit Kuluton on nopea, koroton pikalaina!

Tarjoamme esimerkiksi 100 euron pikalainan 14 vuorokauden laina-ajalla täysin ilmaiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainatessasi 100 euroa maksat lainaehtojen mukaisesti kahden viikon kuluessa tasan 100 euroa takaisin – ei korkoja tai kuluja! Kyseessä on kokonaan ilmainen pikalaina.

Pikalaina pysyy kuluttomana, kunhan vipin maksaa takaisin sovitusti 14 vuorokauden kuluessa. Laina-ajan ylittyessä kuluton vippi muuttuu kuitenkin perinteiseksi pikalainaksi, joka maksetaan sopimusehtojen mukaisesti takaisin vuoden kuluessa korkoineen kaikkineen.

Sadan euron vippi kasvaa vuoden aikana korkoa 37,50 euroa. Alkuperäisen lainasumman sijaan tulet siis maksamaan vippiä takaisin yhteensä 137,50 euroa. Pikalaina maksetaan kuitenkin takaisin kuudessa pienessä kuukausierässä, jolloin takaisinmaksu helpottuu. Joka toinen kuukausi on näin siis lyhennysvapaa.

  1. Kuukausierä 10,00 euroa
  2. Kuukausierä 10,00 euroa
  3. Kuukausierä 10,00 euroa
  4. Kuukausierä 10,00 euroa
  5. Kuukausierä 10,00 euroa
  6. Kuukausierä 87,50 euroa

Kuukausierien suuruus on tiedossa ennakkoon, jolloin maksuihin voi varautua etukäteen. Korot maksetaan lyhennysten viimeisessä erässä.

NordCredit Kuluton palvelee lainanhakijaa parhaiten hieman ennen palkkapäivää. Näin voi varmistua siitä, että laina tulee maksettua takaisin varmasti ajallaan. Tällöin se todella pysyy kuluttomana ja korottomana, kuten tarkoitettu on.

HAE KULUTON LAINA

Pikalaina 100 euroa joustavasti

NordCredit myöntää lainaa myös joustavasti. NordCredit Joustoluotto on lainanhakijan tarpeisiin mukautuva 100–3000 euron luottotili, joka toimii kuin luottokortti netissä. Voit nostaa luottotililtä rahaa aina tarpeen mukaan. Yksittäinen nosto voi olla suuruudeltaan 100 euroa tai vaikka 2700 euroa, mikäli myönnetty luottoraja riittää.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit siis käyttää oman tarpeesi mukaan, kuten itse haluat. Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat tai olla nostamatta ja pitää joustoluottoa hätävarana akuutteja menoja varten.

Joustoluottoa maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä. Lainalyhennysten koko riippuu käytännössä kokonaan nostetun summan määrästä: mitä enemmän luottoa on nostettu, sitä suurempi kuukausittainen maksuerä on.

Joustoluotto elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan. Maksaessasi joustoluottoa enemmän takaisin on käytössäsi aina suurempi luotto. Voit maksaa joustoluoton takaisin myös kokonaisuudessaan, jolloin saat käyttöösi taas koko luottorajan.

HAE JOUSTOLUOTTO

Kuinka haen pikalaina 100 euroa?

Pikalaina haetaan vaivattomasti sähköisellä lainahakemuksella. Nettihakemus on turvallinen täyttää, sillä se on suojatti pankkimaisen turvallisuuden takaavalla SSL-salauksella.

  1. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen halutessasi myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen heti, mutta lopullinen lainapäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Myös lainapäätöksen saa varsin nopeasti, kun lainaa hakee lainapalvelujen aukioloaikoina. Tällöin lainahakemukset käsitellään käytännössä heti.

Sähköisen lainahakemuksen voi kuitenkin täyttää netissä ympäri vuorokauden. Lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella tehdyt ja lähetetyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna saapumisjärjestyksessään.

HAE LAINAA

Pikalaina 100 – kuka voi hakea?

Pikalainaa voi hakea käytännössä kuka tahansa. Luottoa voidaan kuitenkin myöntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneelle oikeustoimikelpoiselle hakijalle, joka on hoitanut raha-asiansa mallikkaasti. Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja käytössään olla matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili. Nämä tarvitaan lainavarojen maksamista varten. Lisäksi lainanhakijan tulee olla luottokelpoinen sekä luotontarjoajan arvion mukaan täyttää luottosopimuksen mukaiset velvoitteet.

Henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä, lainaa ei myönnetä.