Paras pikavippi – NordCredit myöntää helppoa lainaa

24.01.2017

Avainsanat:

Elämässä tulee väistämättäkin vastaan tilanteita, joihin tarvitsee rahaa. Se voi olla yllättävä arjen meno, pitkäaikaisen unelman toteuttaminen tai suunniteltu hankinta. Aina omat tulot eivät riitä kattamaan hankintoja, vaan saattaa tarvita apua. Me NordCreditillä myönnämme lainaa, muttemme kysele, mihin aiot rahasi käyttää.

Pikavippi on nopea kerta-apu. Se on kuitenkin lopulta myös melko pieni apu, kun aletaan pohtia mahdollisia rahareikiä. Toiselle pikavippi voi olla paras apu, mutta toiselle kelpaisi heti suurempikin laina. NordCredit tuo ratkaisun molempiin – ja toiseen jopa tuplana! Voit itse päättää, kumpi on sinulle se paras pikavippi.

Paras pikavippi on kuluton

NordCredit Kuluton on 100-300 euron kuluton ja koroton kertalaina. Se on nopea pikavippi, joka myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Arjen akuuttiin menoon Kuluton on paras pikavippi. Sillä kustantaa erääntyneen sähkölaskun, lapsen harrastusmaksun tai täyttää jääkaapin palkkapäivän huhuillessa vasta tulevalla viikolla. Itse asiassa juuri tällaisella aikataululla NordCredit Kuluton kannattaa hakea: kun tiedät saavasi rahaa kahden viikon kuluessa.

Lainaa esimerkiksi 200 euroa ja maksa kertasuorituksena 200 euroa takaisin lainaehtojen mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa. Näin laina on todella kuluton ja koroton ilman ylimääräisiä euroja.

Tilanne muuttuu, mikäli sopimusehtojen mukainen laina-aika ylittyy. Laina alkaa kerätä korkoja ja se maksetaan takaisin vuoden kuluessa kuudessa kuukausierässä. Lainalyhennyksiä maksetaan siis joka toinen kuukausi aina 12 kuukauden ajan – kuluineen ja korkoineen. Tämän voi kuitenkin välttää maksamalla pikavippi takaisin ajoissa.

HAE KULUTON

Paras pikavippi joustavalta luottotililtä

Omanlaisensa pikavippi on NordCredit Joustoluotto. Se eroaa perinteisestä pikavipistä kuitenkin niin, että kertalainan sijaan kyseessä on luottotili. Näin joustoluotto on siis ikään kuin luottokortti netissä. Se on joustava luotto, johon voi turvautua talouden notkahtaessa. Se ei kuitenkaan löydy valmiiksi lompakosta, jolloin luoton kanssa tulee käytetty enemmän harkintaa kuin fyysisen luottokortin kanssa. Pankkikortti voi vaihtua luottokorttiin hetken mielijohteesta ja myöhemmin laskuerittelyä selatessaan joutuu harmittelemaan, että kympin lounas tuli kuitattua luotoksi pankkimaksun sijaan. Kuka haluaa maksaa korkoa kympin lounaasta? Tuskin kukaan.

NordCredit Joustoluotto on 100-3000 euron joustava pikavippi. Se on luottotili, jolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan. Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka hakemiseen ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Se on nopea laina, jonka saa tilille heti.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit hyödyntää täysin oman taloudellisen tilanteen mukaan. Voit tehdä haluamasi kokoisia nostoja oman myönnetyn luottorajasi puitteissa niin usein kuin haluat. Nostosummia tai niiden tiheyttä ei ole millään tavalla rajoitettu – kunhan ne pysyvät luottorajan sisällä.

Joustoluotto pähkinänkuoressa:

 • Iso luottoraja
  Joustoluotossa saat käyttöösi ison luottorajan. Voit siis tehdä nostoja kätevästi ilman uutta lainahakemusta.
 • Matala korko
  Joustoluoton kuukausikorko on ainoastaan 5 %. Tämän ansiosta laina soveltuu monenlaisten menojen rahoittamiseen.
 • Nopeat nostot
  Pikalainan nostot ja lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina jopa muutamissa minuuteissa. Saat rahat nopeasti tilillesi.
 • Joustava takaisinmaksu
  Joustoluoton takaisinmaksu sujuu kätevästi kuukausierissä. Maksimissaan kuukausierät ovat aina 300 euroa, joten isot erät eivät yllätä.
HAE JOUSTOLUOTTO

Hae paras pikavippi heti tilille

Pikalainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä lainapalvelumme verkkosivuilla. Luottoa haetaan sähköisella hakemuksella, joka vaivaton ja nopea täyttää. Hakuprosessi on suojattu pankkimaisen turvallisella SSL-salauksella, joten tietojensa leviämisestä ei tarvitse olla huolissaan. Lainanmyöntökriteereihin ja muihin tärkeisiin tietoihin voit tutustua tarkemmin UKK-osiossa.

 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen hakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
 • Vahvista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lataamalla ja lähettämällä liite. Liitteen voi toimittaa myös myöhemmin.
 • Odota lainapäätöstä. Alustavan lainapäätöksen saat heti, mutta lopullinen luottopäätös annetaan lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
 • Saat luottotilin käyttöösi muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.
 • Rahat ovat nostettavissa tilille eli voit tehdä nostoja joustoluotoltasi. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Hakiessasi NordCredit Kulutonta ei taloustietojaan tarvitse erikseen eritellä, vaan jonkinlainen tosite säännöllisistä tuloista riittää. Tavallisesti koko lainanhakuprosessi on vartissa ohi ja rahat tililläsi.
Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden. Sitä kuitenkin myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina eli käytännössä arkisin klo 8:00–22:00 ja viikonloppuisin klo 12:00–20:00. Yön aikana lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Avatulta joustoluotolta pystyy tekemään nostoja myös lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Näihin ei siis tarvita erikseen uutta lainahakemusta, vaan avattu luottotili on täysin hallinnassasi.