Näin haet NordCreditiltä lainaa

Joustoluoton hakeminen sujuu parhaimmillaan yhtä helposti kuin perinteisen pikavipin hakeminen. NordCreditillä joustoluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Lainapäätös tulee tekstiviestinä jopa muutamissa minuuteissa lainahakemuksen jälkeen. Kokosimme hakuohjeet tiivistetysti.

1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.

2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Lue lisää liitteistä UKK-osiosta.

3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.

4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

5. Kun sinulle on myönnetty käyttöösi luottoraja, voit tehdä nostoja verkossa Omilla sivuilla tai lähettämällä tekstiviestin LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) numeroon 16211.

Mikä joustoluotto?

NordCreditin joustoluotto on luotto, jossa saa käyttöönsä henkilökohtaisen luottorajan. Joustoluotto toimii kuin 100–3000 euron vakuudeton laina, jonka hakemiseen ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Voit itse päättää, minkä verran haluat nostaa lainaa luottorajaltasi.

Lainan voi maksaa takaisin kätevästi ennakolta ilmoitetuissa erissä, mikä takaa sen, että pystyt ennakoimaan menosi täydellisesti.