pikalaina

Miksi pikalaina on parempi kuin pankkilaina?

Monet asiakkaamme miettivät kannattaako hakea lainaa perinteisestä pankista vai pikalainoja tarjoavasta yrityksestä, kuten NordCreditistä. Me olemme sitä mieltä, että usein NordCredit on paras vaihtoehto – ja nyt me kerromme miksi.

Meidän laina on nimensä mukaisesti pikalaina

Nopeus on selkeä valttikorttimme. Meillä ei ole jähmeää organisaatiota, jonka pyörteisiin lainahakemus juuttuu. Meillä pikalaina, eli nosto luottorajalta, on asiakkaan tilillä parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Tunnistautuminen, henkilö- ja tulotietojen täyttö, tulotietojen vahvistaminen – ja hakemasi pikalaina on tililläsi.

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä

Monet muistavat ajat, jolloin lainan perässä täytyi marssia pankkiin juhlapuvussa ja lakki kourassa. Nämä ajat ovat jo takanapäin, mutta edelleen moni kohtaa pankkiasioidensa hoidossa tilanteita, jotka pistävät miettimään, kuinka suuressa arvossa pankki pitää asiakkuutta.

Meillä jokainen asiakas saa samanlaista, laadukasta palvelua, koska ovathan kaikki asiakkaamme meille yhtä tärkeitä. Meille ei ole väliä onko kyseessä ensimmäinen pikalaina tai oletko pidempiaikainen asiakkaamme. Saat silti samaa, ensiluokkaista palvelua.

Muistamme asiakkaitamme myös bonuksilla ja erityistarjouksilla, joten meillä yhteydenpito ei lopu pelkkään pikalainan ottamiseen.

pikalaina-kolme-hyvaa

Pikalainaa voi hakea joka päivä

Pankit elävät vieläkin tiukasti virastoaikojen mukaisesti. Me olemme mukautuneet yhteiskunnan muutoksiin, joten pidämme lainapalveluamme auki käytännössä vuoden jokaisena päivänä.

Hakemuksen voi jättää ympäri vuorokauden ja lainahakemuksia käsitellään arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 12–20. Olemme auki myös juhlapyhinä!

Pikalainan hakeminen onnistuu siis aina helposti, minkä lisäksi voit olla varma, että saat lainasummasi myös nopeasti tilillesi.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen asiakkaamme voivat tehdä nostoja omalta luottorajaltaan myös tekstiviestitse!

Näistä syistä uskomme, että NordCreditin Joustoluotto on monille asiakkaille sopiva pikalaina, joka ratkaisee rahoitustarpeet helposti ja nopeasti. Ei pitkiä odottelua, ei pitkiä lainaneuvotteluja – meillä kaikki sujuu vaivattomasti ja nopeasti!