Lainaa netistä muutamassa minuutissa

25.11.2016

Avainsanat:

Odottamattoman menon yllättäessä lainaa saa netistä nopeasti. Muutamalla klikkaudella ja muutaman minuutin odottelulla tililläsi saattaa varsin nopeasti olla jopa 5000 euroa.

Ihmisillä on jatkuva kiire ja asiat pitää saada hoidettua viipymättä ja mutkattomasti. Yhä useampi onkin siitä syystä kääntynyt pankkien sijaan muiden lainapalvelujen ja lainantarjoajien puoleen. On nimittäin nopeampaa hakea lainaa netistä kuin lähteä mukaan pankkineuvotteluihin. Lainapäätöksen saa muualta muutamassa minuutissa – oli päätös sitten myönteinen tai kielteinen.

Lainaa netistä 100-5000 euroa

NordCredit lainaperheineen tarjoaa lainaa aina sadasta eurosta jopa 5000 euroon. Lainatarpeet ovat asiakkailla usein hyvin erilaiset ja niihin kaikkiin halutaan tietenkin vastata.

Aiempina vuosina on uutisoitu esimerkiksi pienten pikavippien katoavan lainakentältä kokonaan, mutta ennusteet eivät ole toteutuneet. Pienet pikavipit eivät tule katoamaan niin kauan kuin niille on tarve – ja tarvettahan on. Toki tarvetta voi olla myös isommalle vipille, joten lainantarjoajana vastaamme myös tähän tarpeeseen.

NordCreditin lainaperheen tuotteet ja niiden laina-ajat sekä takaisinmaksu tiivistetysti:

Hae lainaa netistä

Lainanhakuprosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta se olisi lainanhakijalle mieluinen ja helppo käyttää. Lainaa voi hakea netistä löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voi täyttää milloin tahansa – eli ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lainahakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöaikaan lainaa ei siis myönnetä, vaan lainapäätöksen saa heti aamulla lainapalvelujen avauduttua. Hakemukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessään.

Kuten todettu: lainanhakuprosessista on haluttu tehdä mahdollisimman helppo käyttää. Tässä lainahakemuksen askeleet tiivistetysti:

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa

Nettihakemusten paras ominaisuus on niiden nopeus. Muutamalla klikkauksella rahat ovat jo tilillä. Lainaa saa netistä minuuteissa usein tuntien sijaan, kunhan täyttää hakemuksensa lainapalvelujen aukioloaikoina.