Lainaa 18-vuotiaalle

15.11.2016

Avainsanat:

Oletko 18-vuotias ja tarvitset lainaa? Siinä tapauksessa olet aivan oikeassa paikassa. Sillä ei ole merkitystä, mihin lainaa tarvitset. Meidän tehtävämme on ainoastaan auttaa, kun äkillinen rahantarve yllättää.

Pikavipit ovat saaneet elinkaarensa aikana paljon arvostelua osakseen. Siitä huolimatta niitä on edelleen olemassa ja onhan niille ihan selkeä tarve. Pikalaina on nopea apu odottamattomien menojen ilmestyessä horisonttiin.

NordCredit myöntää lainaa täysi-ikäisille suomalaisille, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili.

18-vuotiaalle lainaa myöntää NordCredit

Lainaa 18-vuotiaalle: Kuluton

NordCredit Kuluton on 100–300 euron suuruinen pikavippi. Se on kertalaina, joka maksetaan myös kerralla takaisin. Kuluton ei sisällä erikseen nostokuluja tai kasva laina-aikanaan korkoa. Se on siis todellakin nimensä mukaisesti kuluton ja koroton. Laina-aikaa pikavipillä on kaksi viikkoa eli 14 vuorokautta. Laina on siis maksettava tässä ajassa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli haet lainaa 200 euroa, maksat saman 200 euroa myös takaisin.

Toki voi käydä niin, että lainan takaisinmaksu viivästyy. Se ei ole katastrofi, mutta kuluton ja koroton laina muuttuu maksun viivästyessä perinteiseksi pikavipiksi. Tällöin laina maksetaan takaisin 12 kuukaudessa pienissä kuukausierissä kertamaksun sijaan. Samalla pikavippiin kertyy korkoa laina-ajalta. Lainaan voi myös heti valita vuoden korollisen maksuajan.

HAE LAINAA