Kuluton on uusien asiakkaidemme ilmainen laina!

Meillä on ilouutisia kaikille uusille asiakkaillemme! Käynnistimme Kuluton-kampanjan, jossa uudet asiakkaamme saavat tutustumistarjouksena 100–300 euron ilmaisen lainan.

Ilmainen laina tarkoittaa, ettei lainassa ole minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Lainaa 200 euroa, maksa takaisin 200 euroa. Laina on täysin kuluton aina kun takaisinmaksu tapahtuu 14 vuorokauden sisällä lainan ottamisesta.

Voit maksaa lainan takaisin myös vuoden maksuajalla

Halutessasi voit maksaa Kuluttoman takaisin myös pidemmällä maksuajalla. Tällöin laina ei kuitenkaan ole enää ilmainen.

Vuoden maksuajalla Kuluttoman takaisinmaksu tapahtuu kahdessatoista tasaerässä, jolloin lainan nimellinen vuosikorko on 41,16 % ja todellinen vuosikorko on 49,89 %. Tarkemmat tiedot ovat nähtävissä lainaehdoista ja eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista.

Kulutonta lainaa pääsee hakemaan Kuluton-kampanjasivulta.

NordCredit Joustoluotto on yhä tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme

Me ole rajanneet suurempia lainoja ainoastaan vanhojen asiakkaidemme saataville, joten myös uusilla asiakkaillamme on mahdollisuus samaan 2000–3000 euron luottorajaan kuin vanhoillakin asiakkaillamme.

NordCredit Joustoluottoa on mahdollista hakea erillisellä hakemuksella Kuluttoman hakemisen jälkeen.

Asiakaspalvelumme antaa aina lisätietoja lainatuotteistamme

Onko sinulla kysymyksiä lainatuotteistamme tai vaikka lainaehdoistamme? Muista, että voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lomakkeella, chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Vastaamme aina kaikkiin kysymyksiin nopeasti. Myös lainapalvelumme maksaa rahat tilille jopa 5 minuutissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, joten NordCreditin asiakkaana pääset aina nauttimaan nopeasta palvelusta.

Asiakaspalvelu