Koroton pikavippi kahden viikon maksuajalla

18.11.2016

Avainsanat:

HUOM. NordCredit Kuluton -kamppanja ei ole enää voimassa. Jos etsit edullista lainaa, suosittelemme tutustumaan Lainaston tuotevalikoimaan. Lainasto on NordCreditin tavoin GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkki.

NordCreditin houkuttavin lainatuote lienee koroton pikavippi eli Kuluton. Se on 100–300 euron kertalaina, joka ei tosiaan kasva laina-aikanaan korkoa tai sisällä kuluja. Sadan euron pikavippi on vuodesta toiseen yksi suosituimmista lainatuotteista ja nyt sen saa käytännössä ilmaiseksi.

Kuluttoman pikavipin kohdalla laina-aika on tavallista pikavippiä lyhyempi: 14 vuorokautta. Se tulee siis maksaa takaisin kahden viikon kuluessa. Perinteisen pikavipin laina-aika on tavallisesti vuosi, joten koroton pikavippi pitää maksaa takaisin huomattavasti nopeampaan tahtiin. Lisäksi se maksetaan takaisin kerralla sen sijaan, että maksut tapahtuisivat pienemmissä erissä.

Koroton pikavippi on ihan oikeasti kuluton: nostaessasi esimerkiksi 200 euron vipin maksat takaisin saman 200 euroa. Mikäli kuitenkin käy niin, ettei kulutonta lainaa makseta takaisin maksuehtojen mukaisessa ajassa, pikavippi muuttuu vuoden korolliseksi lainaksi. Tällöin pikavippi maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana pienissä kuukausierissä.

HAE KULUTON PIKAVIPPI

NordCredit Kuluton on koroton pikavippi

NordCredit Kuluton on haettavissa ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen voi täyttää helposti ja vaivattomasti verkossa millä tahansa internet-yhteydellä varustetulla älylaitteella. Kuten todettu: koroton pikavippi on haettavissa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sitä ei kuitenkaan myönnetä yöaikaan, vaan lainahakemukset käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina.

Lainapäätöksen luotolleen saa lainapalvelujen aukioloaikoina muutamassa minuutissa. Samaa vauhtia rahat ovat jo tililläsi, joten kovin pitkästä lainaprosessista ei ole kyse.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa

Lainanhakuprosessista on haluttu tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja vaivaton. Siinä olemme mielestämme myös onnistuneet.

Hae koroton pikavippi

Lainan myöntämisessä otetaan huomioon monia tekijöitä, mutta lainaa myönnetään näillä edellytyksillä:

  • Olet 18 vuotta täyttänyt
  • Raha-asiasi olet hoitanut moitteettomasti eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili
  • Sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Lopullisen lainapäätöksen saa täyttämällä lainahakemuksen.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Pikavippi saapui Suomeen ryminällä kymmenisen vuotta sitten. Tämän jälkeen vippejä myöntävät yritykset ja koko laina-ala on saanut paljon arvostelua osakseen. Niitä syytetään turhan kovista koroista tai nuorison ajautumisesta velkakierteeseen. Lisäksi pikavipeistä haluttiin kokonaan eroon ja kieltää ne lailla. Velkaongelmat eivät kuitenkaan aina ole pikavipeistä johtuvia.

Faktahan kuitenkin on se, että pikavipeille on kysyntää. On huomattavasti helpompaa ja nopeampaa hakea pikavippiä kuin rahoitusta pankkineuvottelujen kautta. Lisäksi pankista tulee harvemmin haettua 200 euron laina, vaan summa on usein tuhansia. Tästä syystä pikavipit ovat olemassa.