Monet pitävät joustoluottoa vain lainana muiden joukossa. Hakeminen on hidasta, laina vaatii vakuuksia ja lainan saadakseen on varattava aikaa pankkiasiointiin. Mikään näistä ei pidä paikkaansa, joten on parasta kerrata, minkälainen laina joustoluotto on.

1. Joustoluottoa voi hakea vain pankkikonttorissa

Väärin! NordCreditin joustoluottoa haetaan turvallisella ja vaivattomalla nettihakemuksella. Valitset lainasumman, tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, täytät pyydetyt tiedot koskien henkilöllisyyttäsi ja tulojasi – ja lähetät vain hakemuksen!

Ei kiusallisia käyntejä pankkikonttorissa, ei jonoja tai viivästyksiä. Haet lainaa silloin, kun sinulle sopii! Tavallisesti pankit ovat auki vain päiväsaikaan, joten tapaamisten ajoittaminen on hankalaa. NordCreditin lainapalvelu on kuitenkin tavoitettavissa juuri silloin, kun sinä haluat. Voit olla joustoluottoa hakiessa mökillä tai kaupassa – lainan hakeminen käy kuitenkin vaivattomasti. NordCreditin lainapalvelu nimittäin toimii kaikilla laitteilla.

2. Joustoluoton hakeminen on hidasta

Väärin! Joustoluoton hakeminen ei ole hidasta – ainakaan NordCreditillä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää ainoastaan muutaman minuutin – ja lainahakemuksen käsittely muutaman minuutin lisää. Tämä tarkoittaa sitä, että joustoluotto voi olla tililläsi jopa kymmenessä minuutissa lainahakemuksen jättämisen jälkeen! Mahtavaa, eikö totta?

Perinteisten lainojen hakeminen saattaa kestää viikkoja, vaatia useita käyntejä pankkikonttorissa, selvityksiä selvitysten perään – ja ties mitä! NordCreditin joustoluotossa kaikki puolestaan on selkeää. Voit hakea lainaa millloin vain ja tiedät, että saat joustoluoton nopeasti tilillesi kaikkina asiakaspalvelun aukioloaikoina.

3. Joustoluotto vaatii vakuuksia

Väärin! NordCreditin joustoluotto ei vaadi mitään vakuuksia! Voit kuitenkin olla varma, että pankissa asioidessa sinulle ei anneta lainaa ilman hyvin tarkkoja selvityksiä, vakuuksia tai takauksia. NordCredit puolestaan luottaa sinuun! Joustoluotto heltiää tilille, kun hakija on täysi-ikäinen, hyvin raha-asiansa hoitanut Suomen kansalainen. Ikää hakijalla täytyy olla vähintään 20–vuotta. Kuten näet, emme ole asettaneet vaatimuksiamme mitenkään mahdottomiksi!

Haluamme, että joustoluotto on mahdollisimman monien lainanhakijoiden ulottuvilla. Siksi olemme pyrkineet tekemään kaikesta mukavan helppoa ja vaivatonta. Eikö kuulostakin hyvältä?