Kolme hyvää syytä ottaa pikavippi

Vastuullisesti otettu pikavippi on kätevä ratkaisu tilapäisiin rahoitustarpeisiin.

Pikavippi kannattaa kuitenkin ottaa aina tarkasti harkiten ja oma maksukyky varmistaen. Lainaamme aina vastuullisesti ja siksi myös lainakäsittelijämme varmistavat aina maksukyvyn ilmoitettujen tulotietojen pohjalta. Lopullinen vastuu on kuitenkin aina pikavipin ottajalla.

Me kerromme nyt muutaman hyvän syyn pikavipin, eli NordCreditin Joustoluoton ottamiseen.

Pikavipin saa nopeasti

Usein tilapäiset rahoitustarpeet ilmaantuvat nopeasti ja siksi myös lainalta edellytetään nopeutta. Rikkoutunut auto tai hajonnut pesukone ovat tyypillisiä esimerkkejä rahoitustarpeista, jotka syntyvät salamana ja vaativat nopean ratkaisun. Tällöin Nordcreditin pikavippi on juuri hyvä ratkaisu.

NordCreditin lainahakemus on paitsi vaivaton, myös erittäin nopea. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä rahojenkaan siirrossa kestä kauaa. Käsittelemme nostopyynnöt muutamissa minuuteissa tulotietojen vahvistamisen jälkeen ja useimpien pankkien tileillä rahat näkyvät heti.

pikavippi-parempi

Kuukausierät tarkasti selvillä

Monissa lainoissa on ongelmana, että lainan todelliset kustannukset ja kuukausierät yllättävät, mikä johtaa myöhemmin vaikeuksiin. NordCreditillä näin ei pääse ikinä käymään. NordCreditin pikavipin ilmoitetut kuukausierät ovat aina täysin pitäviä ja korkeimpia mahdollisia kuukausieriä.

Voit tietenkin maksaa aina takaisin myös isompia kuukausieriä tai vaikka koko luoton kerralla. Erien kattosummat kuitenkin takaavat sen, että isot kuukausierät eivät tule sinua yllättämään.

Käytössä joustava luottoraja

Nordcreditin pikavippi on todellisuudessa luottorajallinen Joustoluotto. Saat aina käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan, josta voit tehdä nostoja omaan tahtiisi.

Me emme sidoa sinua ennalta mihinkään tiettyyn lainasummaan. Voit nostaa helposti vain 100 euroa ja maksaa sen takaisin normaalisti. Joustoluotto kuitenkin takaa sen, että voit ottaa myöhemmin uuden pikavipin ja vieläpä ilman erillistä lainahakemusta.

Voit tehdä uuden noston helposti tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuille. Nostopyynnön jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä uusia tulotietojen vahvistuksia, vaan saat lainasumman tilillesi heti, kun lainakäsittelijä on käsitellyt nostosi.

NordCreditin pikavipissä on myös monia muita hyviä puolia, mutta runsaiden asiakaspalautteidemme pohjalta nämä piirteet miellyttävät asiakkaitamme eniten.

Muistathan myös, että kehuttu asiakaspalvelumme palvelee kaikissa lainoihin ja lainahakemuksiin liittyvissä kysymyksissä. Älä epäröi ottaa yhteyttä!