NordCredit Joustoluotto heti tilillesi

13.12.2016

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Saatavilla on kuitenkin edullinen ja moneen tarpeeseen soveltuva Lainaston 300-600 € pikavippi. Tutustu lisää Lainaston lainatuotteisiin osoitteessa: lainasto.fi/lainaa/.

Elämässä tulee vastaan ylimääräisiä tilanteita, joihin tarvitsee rahaa. Kyseessä voi olla yllättävä arjen meno, suunniteltu hankinta tai pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen. NordCredit Joustoluotto auttaa kyselemättä. Kaipaamasi rahasumman saat tilille heti.

NordCredit Joustoluotto toimii kuin vakuudeton 100-3000 euron laina. Sen hakemiseen ei tarvitse erikseen takaajia tai vakuuksia. Joustoluotossa saat käyttöösi oman 2000-3000 euron luottorajan, jonka puitteissa tehdä nostoja. Voit itse päättää, minkä summan haluat kerralla nostaa.

Lainan voi maksaa takaisin kätevästi ennakolta ilmoitetuissa erissä, mikä takaa sen, että pystyt ennakoimaan menosi. Näin taloutesi on vakaammalla pohjalla, eikä yllättäviä notkahduksia tule – ja jos tulee, saat nekin kuriin joustoluoton avulla.

Joustoluotto: uuden ajan pikavippi

Perinteisin pikavippejä on myönnetty jo vuodesta 2005 asti. Uusi lainatuote aiheutti aikanaan suuremman luokan kohun, jonka keskiössä olivat lainantarjoajien kiskurikorot sekä erityisesti nuorison velkaantuminen helpon lainan vuoksi. Pikavippien on toivottu katoavan lainamarkkinoilta ja aiheesta on uutisoitukin useamman kerran.

Kaikesta kritiikistä ja arvostelusta huolimatta pikavipit ovat sinnitelleet jo kymmenisen vuotta lainantarjoajien tuotteena, eikä loppua näy. Sen sijaan uusia lainatuotteita on alkanut ilmestyä tarjontaan, eikä niitäkään helposti niellä. Tällainen uuden ajan pikavippi on NordCredit Joustoluotto.

Joustoluoton haettuasi saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan, jolta voit tehdä nostoja aina halutessasi. Tarpeen vaatiessa nostoja voi tehdä vaikka päivittäin, ja nostosummankin saa päättää itse. Joustoluotto on siis kuin luottokortti netissä: joustava laina, joka auttaa talouden notkahtaessa.

Hae joustoluotto heti

Joustoluoton hakeminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemuksen voi täyttää millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone), jossa on toimiva internet-yhteys. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö- ja tulotiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan lainapäätöksen heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainanmyöntökriteereihin ja muihin tärkeisiin tietoihin voit tutustua NordCreditin UKK-osiossa.

Joustoluotto: kuka voi hakea lainaa?

Joustoluottoa voi hakea käytännössä kuka tahansa. Lainaehdoissa määritellään tarkemmin, kenelle lainaa lopulta voidaan myöntää. Tässä luoton myöntämisen kriteerit tiivistetysti:

  • Lainanhakijan tulee olla 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen
  • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää
  • Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa
  • Lainanhakijalla tulee olla suomalainen matkapuhelinliittymä sekä pankkitili
  • Lainanhakijan tulee täyttää luottosopimuksen mukaiset velvoitteet

Tärkein kriteeri on kuitenkin lopulta lainanhakijan maksukyky. Lainantarjoajana emme halua aiheuttaa asiakkaillemme taloudellisia ongelmia, ja siksi lainanhakijan maksukyvystä on oltava varmoja.

Joustoluotto: mihin sitä kannattaa hakea ja mihin ei?

Joustoluotto on joustava luottotili. Siihen voi tukeutua kuin luottokorttiin lompakossa tai sen voi jättää hätävaraksi odottamaan akuuttia rahantarvetta. Joustoluoton luottoraja 2000-3000 euroa riittää helposti pieniin maksuihin (esimerkiksi erääntynyt sähkölasku, ylinopeussakko tai hajonnut jääkaappi), mutta tarvittaessa se venyy maksamaan myös hieman suurempia hankintoja (esimerkiksi hiukan hintavamman puhelimen tai tietokoneen, autohuollon tai pitkään haaveillun lomamatkan).

Joustoluotto kannattaa hakea arjen tueksi taloudellisiin notkahduksiin. Se kannattaa hakea äkilliseen, odottamattomaan menoon, joka muuten toisi kamalan määrän rahahuolia. Koska joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, sen saa helposti liitettyä osaksi muita kuukausittaisia menoja ilman, että talous kärsii entisestään.

Joustoluottoa ei sen sijaan kuulu hakea päästäkseen viihteelle tai saadakseen huumaavia aineita. Sitä ei kuulu hakea uhkapelaamiseen. Joustoluottoa ei myöskään kuulu hakea vanhojen velkojen tai pikavippien maksamiseen.

NordCredit Joustoluotto myönnetään vastuullisesti, joten myös lainanhakijalta odotetaan vastuullisuutta.