NordCredit Joustoluotto heti tilille

27.12.2016

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Joustoluottoa eikä Kulutonta ole tällä hetkellä saatavilla. Voit tarkistaa saatavilla olevat lainatuotteemme Lainaston verkkosivuilta. Lainan hakeminen Lainaston kautta on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Lainojemme minimi ikäraja on 18-vuotta. Lainasto ja NordCredit kuuluvat molemmat luotettavan GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkeihin.

NordCredit Joustoluotto on ketterä laina, jonka saa heti tilille. Joustoluotto on ikään kuin luottokortti netissä, jota voi käyttää aina tarvittaessa. Se ei kuitenkaan ole lompakossa käden ulottuvilla, joten joustoluottoa tulee käytettyä huomattavasti harkitummin kuin perinteistä luottokorttia. Silti joustoluotto on nostettavissa tilille. Nostoja voi tehdä netissä, mutta myös tekstiviesti riittää. Rahat saa tilille heti.

Joustoluotto on joustava 100–3000 euron vakuudeton laina. Se on luottotili, jolta nostoja voi tehdä aina tarvitsemallaan hetkellä. Akuutti, odottamaton meno voi yllättää kenet tahansa milloin tahansa. Äkillisen menon yllättäessä joustoluotto on iso apu.

Joustoluotto pähkinänkuoressa:

 • Iso luottoraja
  Joustoluotossa saat käyttöösi ison luottorajan. Voit siis tehdä nostoja kätevästi ilman uutta lainahakemusta.
 • Matala korko
  Joustoluoton kuukausikorko on ainoastaan 5 %. Tämän ansiosta laina soveltuu monenlaisten menojen rahoittamiseen.
 • Nopeat nostot
  Pikalainan nostot ja lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina jopa muutamissa minuuteissa. Saat rahat nopeasti tilillesi.
 • Joustava takaisinmaksu
  Joustoluoton takaisinmaksu sujuu kätevästi kuukausierissä. Maksimissaan kuukausierät ovat aina 300 euroa, joten isot erät eivät yllätä.

Hakiessasi joustoluottoa saat oman, henkilökohtaisen 2000–3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa hyödyntäen ja sen puitteissa pystyt rahoittamaan odottamattomia menoja, mutta tarvittaessa myös suunnitellun lomamatkan, mikäli säästöt eivät aivan riitä tai kuukausibudjetti ei jousta. Voit käyttää joustoluottoa täysin haluamallasi tavalla. Me ainoastaan myönnämme käyttöösi luottotilin. Oman luottorajasi puitteissa voit käyttää sitä aivan oman mielesi ja tarpeesi mukaan.

Joustoluotossa nostoja ei ole rajoitettu. Niitä voi tehdä niin usein kuin haluaa. Nostojen kokoa rajaa ainoastaan myönnetty luottoraja.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Hae joustoluotto – saat sen heti tilille

Joustoluottoa voi hakea helposti ja vaivattomasti NordCredit-lainapalvelumme verkkosivuilla. Sähköinen hakulomake on yksinkertainen ja nopea täyttää. Sen täyttäminen viekin ainoastaan muutaman minuutin. Voit tutustua lainanmyöntökriteereihin ja muihin tärkeisiin tietoihin UKK-osiossa.

 1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
 2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voi toimittaa liitteen myös myöhemmin.
 3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
 4. Saat luottotilin käyttöösi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.
 5. Voit tehdä nostoja joustoluotoltasi. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksen voi täyttää siis milloin tahansa eli käytännössä heti akuutin menon ilmettyä. Lainahakemukset käsitellään lainapalvelun asiakaspalvelun aukioloaikoina, jolloin luottopäätöksen saa jopa muutamassa minuutissa. Yöllä vastaanotetut lainahakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Joustoluotto on haettavissa kaikilla älylaitteilla (puhelin, tabletti, tietokone), joista löytyy toimiva internet-yhteys. Tutustu lainaehtoihin tarkemmin!

Nosta joustoluotto heti tilille

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi joustavan luottotilin. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen joustoluotolta voi tehdä nostoja aina tarvittaessa. Saat rahat heti tilille, vaikka keskellä jouluaaton yötä tai keskellä pääsiäispyhiä.

Joustoluotto myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Avatulta joustoluotolta nostoja voi kuitenkin tehdä myös lainapalvelujen aukioloaikojen ulkopuolella. Näitä nostoja varten ei tarvita erikseen uutta lainahakemusta, vaan nostot onnistuvat helposti ja nopeasti netissä tai tekstiviestillä. Joustoluoton voi hakea myös hätävaraksi, jonka voi ottaa käyttöön tarvittaessa.

Joustoluoton takaisinmaksu joustaa nostojen tavoin. Joustoluottoa voikin siis lyhentää sopivissa kuukausierissä. Maksut ovat maksimissaan 300 euroa, joten kuukausierien suuruus ei yllätä. Joustoluoton voi maksaa halutessaan takaisin myös kerralla.

Ennen kuin mitään lainaa hakee, tulee kuitenkin punnita sen tarpeellisuus sekä oma maksukykynsä. Lainaa ei kannata missään nimessä hakea ja kuluttaa turhaan. Lainaa ei sovi hakea uhkapeleihin tai päihde- ja viihdekäyttöön. Laina on joka tapauksessa maksettava aina takaisin. Maksamaton laina voi pahimmillaan viedä lainaajansa luottotiedot, mikäli laina jää maksamatta.

HAE JOUSTOLUOTTO