Joustoluotossa korko ei pääse yllättämään

Lainatessa rahaa on hyvä varmistua siitä, ettei korko pääse yllättämään. Siksi NordCreditin Joustoluotolla lainaaminen onkin varma tapa lainata. Voit olla varma, ettei korko pääse yllättämään.

NordCreditin Joustoluoton korkotiedot ja muut kulut ilmoitetaan aina selkeästi. Joustoluoton kuukausikorko on ainoastaan 5 %, mikä takaa sen, että voit lainata huolettomasti.

Joustava joustoluotto käy moniin tarkoituksiin

Kaikilla meillä tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitsee lainaa. Joskus oma taloudellinen puskuri ei ole riittävän paksu, eikä siitä riitä turvaa yllättäville menoille.

Lainaaminen ei kuitenkaan ole mikään häpeä. Laina on normaali asia, joka tuo apua ja auttaa silloin, kun apua tarvitsee. Siksi Joustoluotto auttaakin aina, kun apua tarvitaan.

Lainaa otetaan vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitaan. Arjen menoihin, yllättäviin kuluihin tai unelmien toteuttamiseen. Käyttötarkoituksia on yhtä monia kuin käyttäjiäkin.

Takaisinmaksu kätevästi erissä

Lainan takaisinmaksua on tärkeä miettiä jo lainaa ottaessa. Monelle takaisinmaksu voi tuoda haasteita, jos koko summa pitää maksaa takaisin kerralla. Siksi Joustoluotto on suunniteltu sellaiseksi, että takaisinmaksu onnistuu varmasti.

Joustoluoton kuukausierillä on maksimisumma, jota kuukausierät eivät voi ylittää. 2000 euron lainan kuukausierät eivät voi olla yli 250 euroa ja 3000 euron lainan kuukausierät eivät voi olla yli 300 euroa.

Tietenkin voit maksaa lainasi takaisin myös aiemmin, jos niin haluat – vaikka sitten kertamaksuna.

Joustavuus on yksi joustoluoton kulmakivistä ja siksi myös takaisinmaksutapojen vaihtoehtoihin on panostettu.

Varmista tulosi ennen hakemista

Luotettavan luotonantajan on varmistettava lainanhakijan tulot ennen kuin laina voidaan myöntää. NordCredit (Lainasto Oy) on Etelä-Suomen aluehallintovirastoon rekisteröity luotonantaja, joten noudatamme toiminnassamme kaikkia lakeja ja suosituksia.

Siksi pyydämme sinua toimittamaan vahvistuksen tulotiedoistasi, kun haet joustoluottoa. Voit toimittaa vahvistuksen tulotiedoistasi suoraan hakemuksen yhteydessä tai jälkeenpäin. Saat lisätietoja täältä ja lainahakemuksen yhteydessä.

Voit olla varma, että joustoluotto on luotettava ja joustava valinta.