Joustoluoton toiminta käytännössä

Monille joustoluotto on vielä hieman vieras rahoitusratkaisu, koska nopeasti ja vaivattomasti haettavat lainat yhdistetään edelleen helposti pikavippeihin. Näiden rahoitusratkaisujen välillä on kuitenkin paljon eroja, joten esittelemme asiakkaidemme toivomuksesta joustoluoton tärkeimpiä ominaisuuksia.

1. Lainan hakeminen

Joustoluoton hakeminen sujuu parhaimmillaan yhtä helposti kuin perinteisen pikavipin hakeminen. NordCreditillä joustoluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Hakemuksen ensimmäisessä vaiheessa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hakemuksen seuraavassa vaiheessa täytetään vaaditut henkilötiedot ja tulotiedot, jotta lainanmaksukyky pystytään kartoittamaan. Lopuksi valitaan anottu lainasumman ja lähetetään hakemus.

Lainapäätös tulee tekstiviestinä jopa muutamissa minuuteissa lainahakemuksen jälkeen. Laina myös maksetaan parhaimmillaan muutamissa minuuteissa.

2. Joustoluoton ominaisuudet

Joustoluotto on luotto, jossa saa käyttöönsä henkilökohtaisen luottorajan. Myönnettävä luottoraja voi olla 2000 € tai 3000 €. Lopullinen luottoraja selviää lainahakemuksen jälkeen, lainapäätöksen yhteydessä.

Henkilökohtainen luottoraja mahdollistaa sen, että lainaa voi nostaa täysin omaan tahtiin. Lainaa voi myös nostaa tekstiviestillä ympäri vuorokauden.

Henkilökohtaisen luottorajan nostettavissa oleva saldo elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaisesti. Noston jälkeen saldo supistuu. Takaisinmaksun jälkeen nostettavissa oleva saldo kasvaa jälleen.

Joustoluotto on siis erittäin joustava laina. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luottokortille. Kerralla ei tarvitse tehdä suurta nostoa, jos niin ei halua. On kuitenkin mahdollista, että joskus tulee yllättävä rahanmeno, johon tarvitsisi nopeasti lainaa. Silloin joustoluotto on laina paikallaan!

3. Takaisinmaksu joustaa myös

Joustoluoton nostaminen on siis joustavaa, kuten edellä todettiin. Sama pätee onneksi myös takaisinmaksuun!

Joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla tai erissä. Erissä maksettaessa kuukausierä on 2000 euron luottorajalla aina enintään 250 euroa. 3000 euron luottorajalla kuukausierä on maksimissaan 300 euroa. Joustavaa eikö?

Eikä tässä vielä kaikki! Asiakas voi halutessaan valita itselleen sopivan laskutuspäivän!

Kokonaisuutena aika hyvä paketti

Joustoluotossa on paljon sellaisia ominaisuuksia, joita ei muista lainoista löydy! Se on nopea, se on vaivaton hakea ja sen takaisinmaksu on joustava! Kerralla ei tarvitse sitoutua suureen lainasummaan, jos niin ei halua. Kerralla voi nostaa ainoastaan sellaisen klassisen pikavipin suuruisen summan, jos niin haluaa.

Elämä on kuitenkin paljon mukavampaa, jos jemmassa on vähän rahaa. Joustoluotto voi olla se jemma, jos niin haluat!

Hae joustoluottoa!