Halvin pikavippi: NordCredit Kuluton

20.01.2017

Avainsanat:

HUOM. Valitettavasti NordCredit Kulutonta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Jos tarvitset muutaman sadan euron suuruisen lainan, suosittelemme tutustumaan edulliseen Pikavippiin. Voit tarkastella myös muita lainatuotteitamme Lainaston verkkosivuilta. NordCredit ja Lainasto ovat molemmat luotettavan GF Money Consumer Finance Oy:n tuotemerkkejä.

Odottamattomiin kuluihin on hankala varautua ennakkoon. Tulot eivät välttämättä riitä kattamaan yllättäviä kustannuksia. Säästötilille ei ole aikoihin tehty maksusuorituksia, vaan tilin käyttö on lähinnä palvellut nostojen muodossa. Tällöin voi tulla ajankohtaiseksi hakea pikavippi.

Pienikin pikavippi helpottaa arkea. Oikein käytettynä pikavippi riittää pitkäksikin aikaa tai hoitaa pois akuutin menon, joka on saatava hoidetuksi pois heti. Yllättävät menot voivat kaataa talouden. Ne voivat horjuttaa sitä. Äkillisiin menoihin ei valitettavasti ole keksittyä helppoa ratkaisua, mutta pikavipin avulla odottamattomien menojen rahoittaminen helpottuu. Lainalyhennyksiin on todennäköisesti helpompi suhtautua kuin yhteen isoon, inhottavaan ja yllättävään kuluun.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Halvin pikavippi

NordCredit Kuluton on ilmainen laina. Se on 100-300 euron pikavippi, joka myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Pikavippi maksetaan siis takaisin kahden viikon kuluessa.

Kuluton pikavippi on apu arjen pieniin menoihin. Jos jääkaapii huutaa tyhjyyttään ja palkkapäivään on vielä hetki: hae NordCredit Kuluton. Mikäli auto ei mene katsastuksesta läpi, vaan vaatiin pientä huoltoa: hae NordCredit Kuluton. Kun kodin sisustus kyllästyttää ja kaipaat nopeasti vaihtelua: hae NordCredit Kuluton. Pelkästään parin sadan euron laina riittää yllättävän pitkäle ja yllättävän moniin asioihin.

Lainattuasi 200 euroa maksat saman 200 euroa takaisin – ilman korkoa ta ylimääräisiä kuluja! Sopimusehtojen mukaista laina-aikaa noudatettaessa NordCredit Kuluton on todellakin ilmainen laina.

NordCredit Kuluton maksetaan takaisin yhdessä erässä eli kerralla ja kokonaisuudessaan. Mikäli maksu jostain syystä viivästyy, muuttuu kuluton pikavippi lainaehtojen mukaan vuoden korolliseksi pikalainaksi eli käytännössä kuluttomasta lainasta tulee perinteinen pikavippi.

Laina-ajan pidentyessä pikavippi maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa. Lainalyhennykset tapahtuvat kuudessa kuukausierässä, jolloin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa. Esimerkiksi sadan euron pikavippi jakautuu maksettavaksi seuraavasti:

 1. kuukausierä 10,00 euroa
 2. kuukausierä 10,00 euroa
 3. kuukausierä 10,00 euroa
 4. kuukausierä 10,00 euroa
 5. kuukausierä 10,00 euroa
 6. kuukausierä 87,50 euroa

Korkoineen ja kuluineen 100 euron pikavippi maksaa lainanhakijalle lopulta 137,50 euroa. Ylimääräiset kulut voi kuitenkin välttää maksamalla pikavipin ajoissa.

NordCredit Kuluton on laina, jota kannattaa hakea lähempänä palkkapäivää. Näin lainan saa kuitattua heti takaisin, eikä pikavippi ehdi muuttua korolliseksi luotoksi.

HAE KULUTON LAINA

Halvin pikavippi – kuka ja kuinka voi hakea lainaa?

NordCreditin lainatuotteiden hakeminen onnistuu turvallisella lainahakemuksella verkossa. Lainahakemus on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena, jotta sen täyttäminen olisi vaivatonta ja nopeaa. Hakemuksen täyttäminen ei vie muutamaa minuuttia kauempaa.

 1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten hakemukseen henkilö- ja taloustiedot.
 2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitten myös myöhemmin. (Ei NordCredit Kulutonta 100–300 euroa hakiessa!)
 3. Odota lainapäätöstä. Saate alustavan lainapäätöksen heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
 4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.
 5. Haettaessa 100–300 euron pikalainaa hakemus on yllä kuvattua lainaprosessia yksinkertaisempi, sillä tulotiedoista ei tarvitse tehdä tarkempaa selvitystä.

Pikavipille ei ole muita vaatimuksia kuin 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhdas luottorekisteri. Luottotiedottomalle emme valitettavasti voi myöntää lainaa. NordCredit -lainapalvelua hallinnoiva Lainasto Oy noudattaa vastuullista luotonantotapaa. Sen standardeihin ei kuulu luoton myöntäminen henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Maksuhäiriömerkintä voi säilyä henkilötiedoissa useamman vuoden. Se vaikeuttaa ja hankaloittaa elämää, eikä ainoastaan laina-asioissa. Maksuhäiriömerkintä estää hankkimasta luottokorttia ja joissain tapauksissa ostamasta tavaroita laskulla. Luottotiedottoman voi olla hankala saada vuokra-asuntoa. Lisäksi osa työnantajista tarkistaa työnhakijoiden luottotiedot hakuprosessin aikana.

Lainahakemuksen voi täyttää 24 tuntia vuorokaudessa. Lainahakemuksia käsitellään ja lainaa myönnetään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelujen aukioloajat:

Arkisin ja viikonloppuisin klo 8:00-22:00

HAE LAINAA